Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bataatti-vuohenjuustolaatikko – näin lisukkeena tunnettu laatikko muuttuu joulupöydän päätähdeksi

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Bataatti-vuohenjuustolaatikko valmistuu sileän soseen sijaan viipaleista. Lisää suutuntumaa laatikko saa granaattiomenan siemenistä. Kurkkaa ohje täältä!

16.12.2019
Reseptin ainekset
6 annosta
Bataatti-vuohenjuustolaatikko
1 kg
bataattia
2
salottisipulia
1 tl
raastettua inkivääriä
2 dl
kuohukermaa
150 g
ranskankermaa
1 ½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
50 g
voita
200 g
vuohenjuustoa isosta pötköstä (esim. Melusine)
1 tl
juoksevaa hunajaa
muutama rosmariininoksa
4 rkl
granaattiomenan siemeniä (tuoreena tai pakastettuna)

Bataatti-vuohenjuustolaatikko – ohje:

  1. Kuori ja viipaloi bataatit. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja raasta inkivääri.
  2. Laita bataatit ja sipulit uunivuokaan (noin 18 × 25 cm).
  3. Sekoita inkivääri, kerma, ranskankerma ja mausteet keskenään. Kaada vuokaan. Nosta päälle voinokareita.
  4. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 50 minuuttia. Lado päälle vuohenjuustoviipaleet. Jatka paistamista vielä 10 minuuttia, tai kunnes paistos on kypsä.
  5. Viimeistele hunajalla, rosmariinilla ja granaattiomenan siemenillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt