
Valmista banana bread padassa näin:
Vuoraa noin 2 litran vetoinen pata kostealla leivinpaperilla.
Soseuta banaanit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit keskenään.
Lisää munat yksitellen taikinaan hyvin vatkaten.
Lisää ensin banaanisose, sitten kuivat aineet vuorotellen kermaviilin kanssa taikinaan.
Kääntele lopuksi sekaan pähkinärouhe.
Kaada taikina pataan.
Leikkaa pinnalle tuleva banaani pitkittäin viipaleiksi ja nosta viipaleet taikinan päälle.
Ripottele banaaneille fariinisokeria.
Paista banaanikakkua 175-asteisen uunin keskitasolla noin 1 tunti 15 minuuttia. Peitä kakku leivin-paperilla paistamisen loppupuolella.
Tarkista kypsyys tikulla kakun keskeltä ja jatka tarvittaessa paistamista.
* Banana bread säilyy jääkaapissa kannella peitetyssä padassa mehevänä noin viikon ajan.