Maku

Banaanipannukakku - kanelinen herkku paistuu kätevästi uunissa

55 min
4.5
2

Banaanipannukakku paistuu kätevästi pellillä isolle porukalle ja maistuu taivaalliselta tavallisena arki-iltana. Mikä parasta, voit upottaa siihen hedelmäkorin pilkulliset pantteribanaanit.
Tulosta
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (8 annosta)

  • 2 kplbanaania
  • 8 dltäysmaitoa
  • 0,5 tlneilikkaa
  • 1 tlkanelia
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 1 dlsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 3 rklvaahterasiirappia
  • 2 kplkananmunia
  • 100 gsulatettua voita
  • 4 dlvehnäjauhoja

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN40 min

Banaanipannukakku valmistuu näin:

Muussaa banaanit.

Sekoita maito, mausteet, kananmunat ja sulatettu hiukan jäähtynyt voi kulhossa. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi muussatut banaanit.

Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 180-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.

Tarjoa banaanipannukakku esimerkiksi omenahillon kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.5