


Banaanipannukakku – kanelinen herkku paistuu kätevästi uunissa
55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min
Banaanipannukakku paistuu kätevästi pellillä isolle porukalle ja maistuu taivaalliselta tavallisena arki-iltana. Mikä parasta, voit upottaa siihen hedelmäkorin pilkulliset pantteribanaanit.
Reseptin ainekset
8 annosta
Banaanipannukakku
2
banaania
8 dl
täysmaitoa
0,5 tl
neilikkaa
1 tl
kanelia
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
leivinjauhetta
3 rkl
vaahterasiirappia
2
kananmunaa
100 g
sulatettua voita
4 dl
vehnäjauhoja
Banaanipannukakku – ohje:
- Muussaa banaanit.
- Sekoita maito, mausteet, kananmunat ja sulatettu hiukan jäähtynyt voi kulhossa. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.
- Lisää lopuksi muussatut banaanit.
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 180-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
- Tarjoa banaanipannukakku esimerkiksi omenahillon kanssa.
Vinkki!
Katso myös herkullisten banaanilettujen ohje, jolla teet maistuvat letut vain kolmesta raaka-aineesta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat