Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Banaanipannukakku – kanelinen herkku paistuu kätevästi uunissa

55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min

Banaanipannukakku paistuu kätevästi pellillä isolle porukalle ja maistuu taivaalliselta tavallisena arki-iltana. Mikä parasta, voit upottaa siihen hedelmäkorin pilkulliset pantteribanaanit.

Reseptin ainekset
8 annosta
Banaanipannukakku
2
banaania
8 dl
täysmaitoa
0,5 tl
neilikkaa
1 tl
kanelia
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
leivinjauhetta
3 rkl
vaahterasiirappia
2
kananmunaa
100 g
sulatettua voita
4 dl
vehnäjauhoja

Banaanipannukakku – ohje:

  1. Muussaa banaanit.
  2. Sekoita maito, mausteet, kananmunat ja sulatettu hiukan jäähtynyt voi kulhossa. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.
  3. Lisää lopuksi muussatut banaanit.
  4. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 180-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
  5. Tarjoa banaanipannukakku esimerkiksi omenahillon kanssa.

Vinkki!

Katso myös herkullisten banaanilettujen ohje, jolla teet maistuvat letut vain kolmesta raaka-aineesta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt