Banaaniletut

20 min
3.9
12

Banaaniletut

Kolmen raaka-aineen superletut, jotka vievät kielen mennessään.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

Lettutaikina

  • 1 kplbanaani
  • 2 kplkananmunaa
  • 0,5 tlvaniljasokeria
  • 0,5 tlkardemummaa

Paistamiseen

  • 2-3 rklkookosrasvaa

Lisukkeet

  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 1 rklchia-siemeniä (tai pellavansiemeniä)
  • 1 rklhunajaa
  • 0,5-1 dlmarjoja

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paloittele banaani muutamaan osaan. 

Siirrä banaani korkeaan muoviastiaan, jossa se on helppo survoa sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi. 

Riko kananmunat astiaan. 

Lisää vaniljasokeri ja kardemumma.

Surraa sauvasekoittimella tasaiseksi. 

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja lisää pannulle rasva. 

Kaada pannulle esim. pienellä kauhalla sopiva määrä taikinaa ja paista letut molemmin puolin kauniin värisiksi. 

Tarjoilet letut lämpiminä turkkilaisen jogurtin, chia- tai pellavansiementen sekä marjojen kera.

Viimeistele annos laadukkaalla hunajalla. 

Vinkki!

Mitä kypsempiä banaaneja käytät lettuihin, sitä makeampia letuista tulee. Mustapilkkuiset banaanit maistuvat makeimmalle. Voit käyttää myös tavallista voita paistamiseen.
MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä