Helpot banaaniletut – näitä rakastavat kaikki!
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Helpoilla ja terveellisillä banaaniletuilla aloitat aamun takuuvarmasti makoisasti. Nämä ihanan helpot banaaniletut vievät kielen mennessään ja ovat kaiken lisäksi vielä terveellisiäkin. Kurkkaa ohje ja kokeile!
KA
3.8
Julkaistu 16.9.2014

Helpot banaaniletut – näitä rakastavat kaikki!
Reseptin ainekset (4 annosta)
Helpot banaaniletut
- 1banaani
- 2kananmunaa
- ½ tlvaniljasokeria
- ½ tlkardemummaa
Paistamiseen
- 2–3 rklkookosrasvaa
Lisukkeet
- 2 dlturkkilaista jogurttia
- 1 rklchia-siemeniä (tai pellavansiemeniä)
- 1 rklhunajaa
- ½–1 dlmarjoja
Ravintosisältö / 100g — 179 kcal
Helpot banaaniletut valmistuvat näin:
- Paloittele banaani muutamaan osaan.
- Siirrä banaani korkeaan muoviastiaan, jossa se on helppo survoa sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi.
- Riko kananmunat astiaan.
- Lisää vaniljasokeri ja kardemumma.
- Surraa sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja lisää pannulle rasva.
- Kaada pannulle esim. pienellä kauhalla sopiva määrä taikinaa ja paista banaaniletut molemmin puolin kauniin värisiksi.
- Tarjoile banaaniletut lämpiminä turkkilaisen jogurtin, chia- tai pellavansiementen sekä marjojen kera.
- Viimeistele helpot banaaniletut hunajalla.
Vinkki!
- Mitä kypsemmät banaanit, sitä makeammat banaaniletut! Mustapilkkuiset banaanit maistuvat makeimmille.
- Voit käyttää banaanilettujen paistamiseen kookosrasvan sijasta myös tavallista voita.

Banaaniletut – nappaa talteen kolmen raaka-aineen helppo ohje!
Maku

Kookos-banaaniletut – makea mutta terveellinen herkku
Maku

Suklaa-banaaniletut maapähkinävoilla
Maku

Viljaisat banaaniletut ja vaniljarahkaa
Kotivinkki

Gluteeniton banaanipannukakku – helppo herkku valmistuu kätevästi uunissa
Maku

Marja-banaanivohvelit – makoisat aamiaisherkut, jotka viedään käsistä
Maku

Amerikkalaiset pannukakut – täydellinen herkku viikonlopun pitkiin aamuihin
Maku

Puolalaiset sitruunapannukakut – kuohkeat lettuset kohoavat hiivalla
Kotivinkki

Piparkakkupannukakut
Maku