Maku

Babat

2 h 30 min
4
0

Suloiset babat valmistuvat myös annoskokoisina! Appelsiininkuori, mantelit ja säilykekirsikat piiloutuvat vehnäsen sisään ja paistetut babat kostutetaan punssilla. Pääsiäisen suloisin pulla!
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (8 kpl)

  • 1000 gpullataikinaa (Myllyn Paras)
  • 100 gvoita
  • 1 dlmantelirouhetta (tai pähkinärouhetta)
  • 1 dlappelsiininkuoripaloja (tai sukaatteja)
  • 1 dlsäilykekirsikoita
  • 1 tlkardemummaa
  • 1 tlvaniljasokeria

Voiteluun

  • 1 kplmunaa

Kostutus

  • 1 dlvettä
  • 1 rklsokeria
  • 1 rklpunssia (tai rommia tai konjakkia)

Kuorrutus

  • 3 dltomusokeria
  • 2 rklvettä (tai sitruunamehua)

Koristeeksi

  • 50 gmakeisia (pääsiäisrakeita)

Tee näin

2 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN2 h
MITÄ PIDIT?
4