Artisokkatahna – surauta nopea levite artisokansydämistä, öljystä ja mausteista

5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
Artisokkatahna valmistuu kädenkäänteessä öljyyn säilötyistä artisokansydämistä. Kokeile levitettä tuoreen leivän kanssa tai lisää sitä lautaselle pääruoan kylkeen.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
4
0
Julkaistu: 18.1.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 prk (285 g)artisokansydämiä (öljyyn säilötty)
  • noin 3 rkloliiviöljyä
  • 2 tlsitruunamehua
  • 1 rkllehtipersiljaa (hienonnettuna)
  • sormisuolaa (halutessasi)
  • valkopippuria (muutama kierros myllystä)
Tulosta

Artisokkatahna valmistuu näin:

  1. Valuta artisokat ja laita ne kuoritun valkosipulin kanssa tehosekoittimeen.
  2. Lisää öljy, sitruunamehu ja persilja. Surauta tahnaksi.
  3. Lisää tarvittaessa öljyä. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Vinkki!

Voit käyttää myös artisokkapurkin öljyä.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää ideoita? Osta Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin inspiroiva Samassa liemessä -kirja Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU

Kommentoi »