


Aloo gobi – perinteinen intialainen peruna-kukkakaalicurry
25 min
Aloo gobi on herkullinen intialainen peruna-kukkakaalicurry. Curry valmistuu keitetyistä perunoista nopeasti arki-illan kasvisruoaksi!
Reseptin ainekset
4 annosta
Aloo gobi
5
keitettyä perunaa
1
kukkakaali
2
valkosipulinkynttä (silputtuna)
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
currytahnaa
1 tl
kuminaa (siemeniä)
½ tl
garam masalaa
200 g
herneitä (pakaste)
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2 ½ dl
kasvirasvasekoitetta (soija)
1 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
Aloo gobi – ohje:
- Kuori ja paloittele perunat. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi.
- Kuullota pannussa öljyssä valkosipulia, currytahnaa ja mausteita hetki, koko ajan sekoitellen.
- Lisää perunat ja kukkakaali. Paista sekoitellen, kunnes kasvikset saavat hieman väriä.
- Lisää herneet, suola, pippuri ja soijakerma. Hauduta keskilämmöllä hetki.
- Viimeistele aloo gobi tuoreella korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat