Aloo gobi – peruna-kukkakaalicurry
25 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
Aloo gobi on herkullinen intialainen peruna-kukkakaalicurry. Curry valmistuu keitetyistä perunoista nopeasti arki-illan kasvisruoaksi!
GL
KA
LA
MA
MU
3.7
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 3.9.2014

Aloo gobi – peruna-kukkakaalicurry
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 5 kplkeitettyä perunaa
- 1 kplkukkakaalia
- 2 kplvalkosipulinkynttä (silputtuna)
- 2 rklrypsiöljyä
- 2 rklcurrytahnaa
- 1 tlkuminaa (siemeniä)
- 1/2 tlgaram masalaa
- 200 gherneitä (pakaste)
- 1/2 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
- 2 1/2 dlkasvirasvasekoitetta (soija)
- 1 dltuoretta korianteria (silputtuna)
Valmista aloo gobi näin:
Kuori ja paloittele perunat. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi.
Kuullota pannussa öljyssä valkosipulia, currytahnaa ja mausteita hetki, koko ajan sekoitellen.
Lisää perunat ja kukkakaali. Paista sekoitellen, kunnes kasvikset saavat hieman väriä.
Lisää herneet, suola, pippuri ja soijakerma. Hauduta keskilämmöllä hetki.
Viimeistele peruna-kukkakaalicurry tuoreella korianterilla.