Maku

Aloo gobi – peruna-kukkakaalicurry

25 min
3.92
1

Aloo gobi – peruna-kukkakaalicurry

GL
KA
LA
MA
MU
1
3.92
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos
Aloo gobi on herkullinen intialainen peruna-kukkakaalicurry. Curry valmistuu keitetyistä perunoista nopeasti arki-illan kasvisruoaksi!

Ainekset (4 annosta)

  • 5 kplkeitettyä perunaa
  • 1 kplkukkakaalia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (silputtuna)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rklcurrytahnaa
  • 1 tlkuminaa (siemeniä)
  • 1/2 tlgaram masalaa
  • 200 gherneitä (pakaste)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 1/2 dlkasvirasvasekoitetta (soija)
  • 1 dltuoretta korianteria (silputtuna)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Valmista aloo gobi näin:

Kuori ja paloittele perunat. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi.

Kuullota pannussa öljyssä valkosipulia, currytahnaa ja mausteita hetki, koko ajan sekoitellen.

Lisää perunat ja kukkakaali. Paista sekoitellen, kunnes kasvikset saavat hieman väriä.

Lisää herneet, suola, pippuri ja soijakerma. Hauduta keskilämmöllä hetki.

Viimeistele peruna-kukkakaalicurry tuoreella korianterilla.

MITÄ PIDIT?
3.92