3,7(18)
Aloo gobi – peruna-kukkakaalicurry
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
25 min
Aloo gobi on herkullinen intialainen peruna-kukkakaalicurry. Curry valmistuu keitetyistä perunoista nopeasti arki-illan kasvisruoaksi!
Julkaistu 3.9.2014
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
5keitettyä perunaa
1kukkakaali
2valkosipulinkynttä (silputtuna)
2 rklrypsiöljyä
2 rklcurrytahnaa
1 tlkuminaa (siemeniä)
½ tlgaram masalaa
200 gherneitä (pakaste)
½ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria
2 ½ dlkasvirasvasekoitetta (soija)
1 dltuoretta korianteria (silputtuna)

Aloo gobi – ohje:

  1. Kuori ja paloittele perunat. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi.
  2. Kuullota pannussa öljyssä valkosipulia, currytahnaa ja mausteita hetki, koko ajan sekoitellen.
  3. Lisää perunat ja kukkakaali. Paista sekoitellen, kunnes kasvikset saavat hieman väriä.
  4. Lisää herneet, suola, pippuri ja soijakerma. Hauduta keskilämmöllä hetki.
  5. Viimeistele aloo gobi tuoreella korianterilla.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.