Maku

Aloo gobi – peruna-kukkakaalicurry

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Aloo gobi on herkullinen intialainen peruna-kukkakaalicurry. Curry valmistuu keitetyistä perunoista nopeasti arki-illan kasvisruoaksi!
GL
KA
LA
MA
MU
3.7
1
Julkaistu: 3.9.2014


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 5keitettyä perunaa
  • 1kukkakaali
  • 2valkosipulinkynttä (silputtuna)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rklcurrytahnaa
  • 1 tlkuminaa (siemeniä)
  • ½ tlgaram masalaa
  • 200 gherneitä (pakaste)
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 2 ½ dlkasvirasvasekoitetta (soija)
  • 1 dltuoretta korianteria (silputtuna)
Tulosta

Aloo gobi – ohje:

  1. Kuori ja paloittele perunat. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi.
  2. Kuullota pannussa öljyssä valkosipulia, currytahnaa ja mausteita hetki, koko ajan sekoitellen.
  3. Lisää perunat ja kukkakaali. Paista sekoitellen, kunnes kasvikset saavat hieman väriä.
  4. Lisää herneet, suola, pippuri ja soijakerma. Hauduta keskilämmöllä hetki.
  5. Viimeistele aloo gobi tuoreella korianterilla.
1 kommentti