Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Äidin omenaiset lusikkaleivät

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Omenaiset lusikkaleivät suorastaan sulavat suuhun. Äidin reseptillä ne valmistetaan aina hillosydämellä. Nämä ovat juhlien uusi ykkösherkku!

20.4.2017
Reseptin ainekset
40 kpl
Äidin lusikkaleivät
200 g
voita
200 g
sokeria
1 kpl
kananmuna
300 g
vehnäjauhoja
3 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
Lisäksi
100 g
omenahilloa

Omenaiset lusikkaleivät valmistuvat näin:

  1. Vaahdota keskenään voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi.
  2. Yhdistä vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sekoita voi-sokeriseokseen.
  3. Painele taikinasta pieniä lusikkaleipiä pikkulusikan avulla ja laita lusikkaleivät uunipellille leivinpaperin päälle.
  4. Paista lusikkaleipiä 200 asteisessa uunissa noin 7-10 minuuttia.
  5. Sivele lusikkaleipien tasaiselle pinnalle omenahilloa ja paina ne vastakkain.
  6. Pyörittele lopuksi sokerissa.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisten lusikkaleipien resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt