


After Eight -jäätelökakku – vastustamattoman viileä jälkkäri maistuu minttusuklaasattumilta ja makealta keksimurulta
5 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 5 h 0 min
After Eight -jäätelökakku on paitsi herkullinen myös näppärä tarjottava, koska sen voi tehdä pakastimeen ajoissa ja nostaa tarjolle h-hetkellä. Viileä jäätelökakku maistuu tuhdinkin juhla-aterian jälkeen!
Reseptin ainekset
8
Suklaajäätelö
5 dl
vispikermaa
200 g
tummaa suklaata
1 prk (397 g)
kondensoitua makeutettua maitoa
Pohja
½ pkt (à 154 g)
minttusuklaatäytekeksejä (esim. Oreo)
Täyte ja koristelu
16
After Eight -konvehtia
After Eight -jäätelökakku valmistetaan näin:
- Kuumenna 2 desiä kermaa kiehuvaksi ja paloittele suklaa sekaan. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
- Murskaa pohjan keksit koneella tai pane keksit vahvaan muovipussiin ja murskaa päältä kaulimella.
- Vatkaa loppu kerma vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja jäähtynyt suklaaseos.
- Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (1,5 l) tarvittaessa kelmulla tai leivinpaperilla.
- Kaada neljännes täytteestä vuokaan. Levitä 4 suklaakonvehtia täytteen päälle. Tee samoin vielä kaksi kerrosta.
- Levitä keksimurska viimeisen kerroksen päälle. Painele muruja niin että ne tarttuvat pintaan kiinni. Jäädytä vähintään 5 tuntia tai yön yli.
- Kumoa jäätelökakku tarjoiluvadille. Koristele suklaakonvehdeilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat