Kasviksia kesäpöytään! Aasialainen varhaiskaalislaw on passeli lisuke tuhdimmillekin grilliherkuille
vegaani
gluteeniton
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Aasialainen varhaiskaalislaw on perinteistä coleslawia raikkaampi lisuke, jossa majoneesi on korvattu pähkinäisellä kastikkeella. Kokeile salaattia vaikkapa tulisten broilerinsiipien tai porsaan ribsien kanssa!

Reseptin ainekset 4 annosta
1½ lvarhaiskaalia suikaleina
2porkkanaa
½ tlsuolaa
½punaista kiinankaalia
1 rklseesaminsiemeniä
Kastike
1 rklmaapähkinävoita
2 rklseesamiöljyä
½ dllimen mehua
2 tlsokeria
¼ tlsuolaa
Lisäksi
1 rku korianteria
2 rklmaapähkinöitä rouheena
Aasialainen varhaiskaalislaw valmistetaan näin:
- Leikkaa varhaiskaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja anna maustua noin 30 minuttia jääkaapissa.
- Puristele suikaleista irronnut neste pois. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää salaattiin seesaminsiementen kanssa.
- Sekoita kastikkeen aineet tasaiseksi ja kääntele kastike salaatin joukkoon. Viimeistele tuoreella korianterilla ja maapähkinärouheella.