0(0)
Kasviksia kesäpöytään! Aasialainen varhaiskaalislaw on passeli lisuke tuhdimmillekin grilliherkuille
vegaani
gluteeniton
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Aasialainen varhaiskaalislaw on perinteistä coleslawia raikkaampi lisuke, jossa majoneesi on korvattu pähkinäisellä kastikkeella. Kokeile salaattia vaikkapa tulisten broilerinsiipien tai porsaan ribsien kanssa!
Julkaistu 15.7.2020
Kotivinkki
Reseptin ainekset 4 annosta
1½ lvarhaiskaalia suikaleina
2porkkanaa
½ tlsuolaa
½punaista kiinankaalia
1 rklseesaminsiemeniä
Kastike
1 rklmaapähkinävoita
2 rklseesamiöljyä
½ dllimen mehua
2 tlsokeria
¼ tlsuolaa
Lisäksi
1 rku korianteria
2 rklmaapähkinöitä rouheena

Aasialainen varhaiskaalislaw valmistetaan näin:

  1. Leikkaa varhaiskaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja anna maustua noin 30 minuttia jääkaapissa.
  2. Puristele suikaleista irronnut neste pois. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää salaattiin seesaminsiementen kanssa.
  3. Sekoita kastikkeen aineet tasaiseksi ja kääntele kastike salaatin joukkoon. Viimeistele tuoreella korianterilla ja maapähkinärouheella.
Kommentoi »