Kotivinkki

Kasviksia kesäpöytään! Aasialainen varhaiskaalislaw on passeli lisuke tuhdimmillekin grilliherkuille

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Aasialainen varhaiskaalislaw on perinteistä coleslawia raikkaampi lisuke, jossa majoneesi on korvattu pähkinäisellä kastikkeella. Kokeile salaattia vaikkapa tulisten broilerinsiipien tai porsaan ribsien kanssa!
VE
GL
0
0


Ainekset (4 annosta)

  • 1½ lvarhaiskaalia suikaleina
  • 2porkkanaa
  • ½ tlsuolaa
  • ½punaista kiinankaalia
  • 1 rklseesaminsiemeniä

Kastike

  • 1 rklmaapähkinävoita
  • 2 rklseesamiöljyä
  • ½ dllimen mehua
  • 2 tlsokeria
  • ¼ tlsuolaa

Lisäksi

  • 1 rku korianteria
  • 2 rklmaapähkinöitä rouheena
Tulosta

Aasialainen varhaiskaalislaw valmistetaan näin:

  1. Leikkaa varhaiskaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja anna maustua noin 30 minuttia jääkaapissa.
  2. Puristele suikaleista irronnut neste pois. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää salaattiin seesaminsiementen kanssa.
  3. Sekoita kastikkeen aineet tasaiseksi ja kääntele kastike salaatin joukkoon. Viimeistele tuoreella korianterilla ja maapähkinärouheella.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »