


Kasviksia kesäpöytään! Aasialainen varhaiskaalislaw on passeli lisuke tuhdimmillekin grilliherkuille
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Aasialainen varhaiskaalislaw on perinteistä coleslawia raikkaampi lisuke, jossa majoneesi on korvattu pähkinäisellä kastikkeella. Kokeile salaattia vaikkapa tulisten broilerinsiipien tai porsaan ribsien kanssa!
Reseptin ainekset
4 annosta
1½ l
varhaiskaalia suikaleina
2
porkkanaa
½ tl
suolaa
½
punaista kiinankaalia
1 rkl
seesaminsiemeniä
Kastike
1 rkl
maapähkinävoita
2 rkl
seesamiöljyä
½ dl
limen mehua
2 tl
sokeria
¼ tl
suolaa
Lisäksi
1 rku
korianteria
2 rkl
maapähkinöitä rouheena
Aasialainen varhaiskaalislaw – ohje:
- Leikkaa varhaiskaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja anna maustua noin 30 minuuttia jääkaapissa.
- Puristele suikaleista irronnut neste pois. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää salaattiin seesaminsiementen kanssa.
- Sekoita kastikkeen aineet tasaiseksi ja kääntele kastike salaatin joukkoon. Viimeistele tuoreella korianterilla ja maapähkinärouheella.
Vinkki!
Ota talteen myös perinteisen coleslawn resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat