Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Aasialainen uunilohi

35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min

Mausta aasialainen uunilohi tuoreella inkiväärillä, limellä, chilillä ja hunajalla. Ruoka on valmis uuniin 10 minuutissa!

13.1.2016
Reseptin ainekset
4-6 annosta
Aasialainen uunilohi
750 g
ruodotonta lohifileetä
½ tl
suolaa
1
lime
1 tl
tuoretta inkivääriä raastettuna (noin 2 cm pala)
1 rkl
hunajaa
1 tl
öljyä
½
chilipalko
öljyä uunivuoan voiteluun
Lisäksi
nuudeleita

Aasialainen uunilohi – ohje:

  1. Leikkaa lohifile annospaloiksi ja asettele fileet öljyttyyn uunivuokaan. Suolaa lohet.
  2. Halkaise lime ja purista puolikkaasta limestä mehu. Viipaloi toinen puolikas ja laita siivut odottamaan.
  3. Kuori ja raasta inkivääri ja sekoita siihen hunaja, öljy ja limemehu. Levitä inkivääri-hunajaseos lohipalojen päälle. Jos perheessä on ihan pieniä lapsia, joille et halua tarjota hunajaa ja inkivääriä, mausta osa lohipaloista vain kevyesti suolalla.
  4. Viipaloi chili ohuiksi renkaiksi ja asettele ne lohipalojen päälle yhdessä limesiivujen kanssa.
  5. Paista lohifile 175-asteisessa uunissa keskitasolla 20–25 minuuttia. Tee paistamisen aikana korianteri-kurkkusalaatti ja keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Vinkki!

Katso myös suosituin uunilohiohjeemme, jolla valmistuu maukas ja mehevä arkiruoka!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt