Väriparit: roosa ja beige
Sisustus
Väriparit: roosa ja beige
Maalaa kotiisi menneen ajan tunnelmaa. Vanha roosa ja pehmeä beige ovat unemomainen yhdistelmä.
11.4.2014
 |
Avotakka

Vanha roosa ja pehmeä beige ovat unenomainen yhdistelmä.

Mihin? Harmoninen väripari sopii moneen tyyliin. Se voi viehättää niin modernin, klassisen kuin romanttisenkin sisustuksen ystävää. Yhdistelmä on omiaan esimerkiksi pukeutumistilassa, makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa. Pienen tytön huoneen saa näillä väreillä helposti somaksi. Pukeutumistilasta ne luovat viihtyisän ja rauhallisen.

Parhaimmillaan? Mikäli haluat pehmentää modernia tyyliä tai kovia materiaaleja, tämä väripari sopii siihen mainiosti. Muutama beige ja roosa tyyny herkistävät sopivasti valkoista olohuonetta ja sohvaa. Raidallinen seinä tuo tilaan järjestyksen tuntua, vaikka kaikki ei olisikaan ihan paikoillaan. Samalla utuinen väritys tekee tilasta intensiivisen sitä kuitenkaan pienentämättä.

Mihin yhdistän? Vanhan roosan ja beigen kanssa sopivat monet eri puulajit. Vaalea puu pitää tunnelman raikkaana ja utuisena, kun taas tumma terästää. Musta lisää yhdistelmään dramatiikkaa ja valkoinen kirkastaa sitä entisestään. Jos haluat rikkoa väriharmonian, kokeile sävyjen rinnalle oranssia ja keltaista.

Maalivaihtoehtoja: Tikkurilan Symphony-maalit: roosa H 320 ja beige X 464. Vastaavat sävyt löytyvät eri valmistajilta NCS-koodeilla: roosa S 0520–Y 80R ja beige S 2010–Y 50R.

Kommentoi »