
Vaivaton kolmen ruokalajin pääsiäismenu – raikasta, helppoa ja herkullista!
Unohda raskaat ruoat! Raikas pääsiäismenu sisältää sitruksista sashimilohta, karitsaa sydänsalaatilla ja supersuosittua persikka-rahkapiirakkaa. Tämä pääsiäismenu onnistuu ilman kiirettä, mutta näyttää ja maistuu siltä kuin olisi nähty enemmänkin vaivaa.
Alkupalaksi lohisashimi sitruksin ja fenkolilla viimeisteltynä
Raikas fenkoli-sitrussalsa antaa lohisashimille pirteän säväyksen. Kun asetat palat kranssiksi tarjoiluastialle, annos sopii täydellisesti juhlavaksi alkuruoaksi.
Pääruoka karitsan ulkofilee kypsyy hetkessä – tarjoa kevätsalaatin kanssa
Karitsan ulkofilee paistuu pannulla muutamassa minuutissa ja saa seurakseen sydänsalaattia sekä sitruunalla ja salvialla maustetun kevyen marinadin. Täydellinen annos keväiseksi viikonloppuateriaksi.

Jälkiruoaksi pala persikkarahkapiirakkaa – mehevä kevätherkku valmistuu helposti säilykepersikoista
Persikkarahkapiirakka on takuuvarma suosikki! Muropohjainen piirakka valmistuu nopeasti säilykepersikoista, ja pehmeän täyteläinen rahkatäyte saa lisämakua sitruunasta.
