
3 × uuniperuna – täydellinen uuniperuna, tuhdisti tuplapaistettu ja meheväksi murskattu
Uuniperuna on arjen pelastus ja juhlapöydän yllättäjä. Kokeile klassista versiota, tuplapaistettua juustokuorrutuksella tai rapeaksi murskattua ja täytteillä hunnutettua lyttyperunaherkkua!
1. Supersuosittu perinteinen uuniperuna valmistetaan rauhassa
Perinteinen uuniperuna ei kaipaa onnistuakseen foliota eikä muita kikkailuja. Täydellinen uuniperuna syntyy, kun paahdat rauhassa. Näin syntyy ihanan rapea kuori ja pehmeän lusikoitava sisus.

2. Kokeile paahtaa kahdesti, rakastut varmasti!
Tuplapaahdettujen uuniperunoiden salaisuus on kahdessa paistossa: ensin ne paistetaan kokonaisina, sitten täytettyinä ja juustolla kuorrutettuina. Perunat saavat meksikolaista vivahdetta paputäytteestä ja lisukkeista.

3. Lyttää paahdettu pottu, lopputulos on rapea ja mehevä
Hunnuta murskatut uuniperunat pekoni-juustoseoksella ja anna niille sitruunakylpy. Täytteeksi sopii myös kinkku, tonnikala ja paistettu sipuli.
