
Koko päivä raparperia! Aamupalaksi rapea crumble, lounaaksi raparperi-kanapasta ja kahvipöytään pehmeä peltipulla
Raparperi on alkukesän herkku, joka sopii mainiosti sekä suolaisten että makeiden makujen kaveriksi. Kurkkaa vinkit ja reseptit!
Aamupalaksi ihanan rapea raparpericrumble
Kaurainen paistos eli crumble syntyy myös raparperista. Perinteisesti jäätelön kanssa tarjottava paistos sopii myös aamupalan tai brunssin herkuksi, kun vaihdat jäätelön paksuun jogurttiin. Jos teet crumblen jälkkäriksi tai kahvipöytään, vaniljajäätelö on aina varma vaihtoehto. Vaihtelua ja yllättyneitä ilmeitä saat, kun tarjoat vaniljajäätelön sijasta mansikkajäätelöä! Käyttämällä gluteenittomia kaurahiutaleita, saat herkusta myös gluteenittomaan ruokavalioon sopivan. Rapean raparpericrumblen ohjeen löydät täältä.

Lounasaika: Marry me, raparperi!
Naimakanan kesäversio tehdään raparperista. Megahitiksi noussut broileriresepti ”Marry Me Chicken” saa uutta potkua ja raikkautta, kun samaan vuokaan viipaloidaan aurinkokuivattujen tomaattien sijasta raparperia. Raparperi sopii hyvin myös suolaisiin ruokiin. Sen hapokkuus toimii hyvin yhteen kerman kanssa. Kesäisen raparperi-naimakanan ohjeen löydät täältä!

Kahville! Mehevässä peltipullassa maistuvat raparperi ja vanilja
Jos tykkäät pullataikinaan tehdystä mustikkapiirakasta, rakastut myös raparperipeltipullaan. Raparperihillo ja vaniljakreemi tekevät pullasta supermehevän. Jos raparperia riittää, hilloa kannattaa keittää samalla vaivalla tuplasatsi. Raparperihillo sopii mainiosti vaikkapa kesäisille lettukesteille! Mehevän raparperipeltipullan ohjeen löydät täältä!
