


Naimakanan kesäversio
Raparperi-naimakana – Marry Me Chickenin kesäversiossa on tomaattien sijasta raparperia
40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min
Megahitiksi noussut broileriresepti Marry Me Chicken saa uutta potkua ja raikkautta, kun samaan vuokaan viipaloidaan reilusti raparperia.
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
broilerin rintafileetä
1 rkl
öljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2
valkosipulinkynttä
3
raparperinvartta
½ dl
parmesaania raasteena
3
timjaminoksaa
1 tl
kuivattuja chilihiutaleita
2 dl
kanalientä
1½ dl
kuohukermaa
Lisäksi
pastaa tai riisiä
parmesaaniraastetta
Raparperi-naimakana – ohje:
- Leikkaa broilerifileet pitkittäin puoliksi. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista fileepalat. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja leikkaa raparperit ohuiksi lanteiksi.
- Siirrä fileet uuninkestävään, korkeareunaiseen vuokaan. Ripottele parmesaani broilereille.
- Lisää valkosipuli, raparperi, timjaminoksat, chili, kanaliemi ja kerma pannulle. Kiehauta ja kaada kastike broilereiden päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
- Keitä broilerin kaveriksi joko pastaa tai riisiä ja kata pöytään parmesaaniraaste.
Vinkki!
Vaihda parmesaani ja kerma vegaanisiksi ja saat reseptistä maidottoman version.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat