


Naimakanan kesäversio
Raparperi-naimakana – Marry Me Chickenin kesäversiossa on tomaattien sijasta raparperia
 40 min
{
Aktiivinen  15 min
Passiivinen  25 min
Megahitiksi noussut broileriresepti Marry Me Chicken saa uutta potkua ja raikkautta, kun samaan vuokaan viipaloidaan reilusti raparperia.
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
broilerin rintafileetä 
1 rkl
öljyä 
½ tl
suolaa 
¼ tl
mustapippuria 
2
valkosipulinkynttä 
3
raparperinvartta 
½ dl
parmesaania raasteena 
3
timjaminoksaa 
1 tl
kuivattuja chilihiutaleita 
2 dl
kanalientä 
1½ dl
kuohukermaa 
Lisäksi
pastaa tai riisiä 
parmesaaniraastetta 
Raparperi-naimakana – ohje:
- Leikkaa broilerifileet pitkittäin puoliksi. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista fileepalat. Mausta suolalla ja pippurilla.
 - Hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja leikkaa raparperit ohuiksi lanteiksi.
 - Siirrä fileet uuninkestävään, korkeareunaiseen vuokaan. Ripottele parmesaani broilereille.
 - Lisää valkosipuli, raparperi, timjaminoksat, chili, kanaliemi ja kerma pannulle. Kiehauta ja kaada kastike broilereiden päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
 - Keitä broilerin kaveriksi joko pastaa tai riisiä ja kata pöytään parmesaaniraaste.
 
Vinkki!
Vaihda parmesaani ja kerma vegaanisiksi ja saat reseptistä maidottoman version.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
