Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Makoisat rinkilät

Munkkien kuorrutus × 3 – valitsetko sitruunan, Snickersin vai berliininmunkin makuisen kuorrutteen?

Munkkien kuorrutus tuo vaihtelua perinteiselle sokerihunnulle. Kokosimme kolme herkullista vaihtoehtoa. Kokeile suosikkiasi tai ota vaikka kaikki testiin!

16.4.2024 | Päivitetty 17.4.2024

Munkkien kuorrutus – 3 herkullista vaihtoehtoa:

Sitruunakuorrutus

Sitruunainen kuorrutus syntyy sekoittamalla pari desilitraa tomusokeria, ruokalusikallinen turkkilaista jogurttia, yhden sitruunan raastettu kuori ja pieni loraus sitruunanmehua. Viimeistele ripottelemalla vielä kostealle kuorrutteelle esimerkiksi unikonsiemeniä tai syötäviä kukkia, kuten sarviorvokkeja.

Munkkien sitruunakuorrutus

Berliininmunkkikuorrute

Sekoita pariin desiin tomusokeria ruokalusikallinen vettä ja tippa punaista elintarvikeväriä. Dippaa munkki tomusokeri-vesikuorrutukseen. Voit tuunata kuorrutetta vaihtamalla nesteeksi kookosmaitoa tai hedelmämehua. Värjää kuorrute haluamaksesi geelimäisellä elintarvikevärillä.

Vinkki!

Täytä halutessasi berliininmunkit kermavaahdolla: Tässä tapauksessa halkaise jäähtynyt rinkilä terävällä veitsellä. Vatkaa pari desiä kuohukermaa vaahdoksi ja pursota rinkilälle. Dippaa lakiksi tuleva puolikas kuorrutteeseen ja nosta paikoilleen.

Berliininmunkkikuorrutus

Snickers-kuorrutus

Kuumenna purkillinen karamellisoitua tiivistemaitoa (kondensoitua maitoa) ja kuorruta rinkilä. Rouhi desilitra suolapähkinöitä veitsellä ja ripottele kuorrutteelle. Viimeistele valuttamalla pinnalle sulatettua tummaa suklaata. Jos haluat enemmän suklaata, tee kuorrute sulatetusta lempisuklaasta. Munkkien päälle voi ripotella myös pakastekuivattuja marjoja tai marjajauheita. Kokeile esimerkiksi valkosuklaata ja kuivattua vadelmaa.

Munkkien Snickers-kuorrutus
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt