Mikkelin asuntomessujen upeimmat terassit – 5 harvinaislaatuista helmeä
Piha ja puutarha
Mikkelin asuntomessujen upeimmat terassit – 5 harvinaislaatuista helmeä
Mikkelin asuntomessutalojen terassit ovat valtavan suuria ja niiltä aukeaa esteetön näköala Saimaalle. Tämän komeampia terasseja näkee harvoin!
4.8.2017
 |
Meillä kotona

Kohde 5, Honkatalot Wave

Tämä erikoinen terassi näyttää rannalta katsottuna leijuvan ilmassa, ja se tekee ilmeestä keveän. Korkealla rinteessä sijaitsevalta terassilta on tietysti hyvä näkymä Saimaalle. Terassin pinta-ala on 167 neliötä, sen sisäkulmaan on upotettu Drop-poreallas. Terassin lisäksi talon vieressä on erillinen kesäkeittiö, joka istuu kauniisti kallion kupeessa. Kesäkeittiön edessä on myös pieni aurinkoterassi.

Kohde 6, Kannustalo Harmaja Saimaa

Tässä kohteessa on terassia joka makuun: lasitettu terassi viileille keleille ja aurinkoterassit kauniisiin kesäpäiviin sekä ylä- että alakerrassa. Talon erikoisuus on kuitenkin erähenkisiin illanistujaisiin sopiva laavu, joka löytyy terassin alta. Laavulta lähtee portaat, jotka on suunniteltu jyrkkään rinteeseen niin, että välillä on pieni tasanne. Portaiden päässä odottaa laituri, josta voi pulahtaa suoraan Saimaaseen.

Kohde 7, Sievitalo Villa Kotikallio

Kolmionmallinen terassi kurkottaa kohti Saimaata ja maisema on mitä parhain – esteetön näkymä korkealta tontilta kauas horisonttiin. Terassille pääsee kodinhoitohuoneesta sekä suoraan olohuoneesta. Yläkerrassa on lisäksi pieni parveke, jonne pääsee suoraan yläkerran makuuhuoneesta.

Kohde 8, Honkatalot Villa Saimaanhelmi

Tässä talossa terassit ovat kahdessa tasossa, alaterassin pinta-ala on 113 neliötä ja kattoterassin 63,5 neliötä. Terassien käytettävyys on maksimoitu: alakerta on ruuanlaittoa ja yhdessäoloa sekä auringonottoa varten. Kattoterassilla voi taas nautiskella saunanjälkeisestä porekylvystä ja chillailla auringonlaskuun.

Kohde 22, Ainoa Villa Elisa

Tämä lasitettu terassi on käytännöllinen Suomen kesässä, missä aurinko ei aina paista tai keli ole tyven. Lasituksen suojaan on sijoitettu ruokapöytä, jossa voi istua iltaa pitkäänkin. Täyskorkeat liukulasiovet voi avata, jos tunnelma käy liian kuumaksi. Terassi sijaitsee erillisen saunatuvan edessä. Lasiosan edessä on pieni avoin terassi ja koko etupiha on muuten kivetty.

Lue lisää:

Kommentoi »