Avotakka

Messukotien ääntä vaimentavat akustiikkalevyt – katso modernit toteutukset


Modernit akustiikkalevyt pehmentävät asumisen äänet ja höystävät sisustuksen. Poimimme Seinäjoen asuntomessutalojen kiinnostavat toteutukset.
Kuvat Toni Härkönen, Johanna Myllymäki

Duudsoneiden HP Parviaisen kodin ruokailutilassa yllättää Jimi Hendrix, jonka kasvot on kohopainettu Konton akustiikkapaneelille. Sisustuksen on suunnitellut Leena Haapamäki.

Kohde 14 B: Hartman-koti.

Sisustussuunnittelija Annina Hattulan valitsema akustiikkateos on kahden kerroksen korkuisen olohuoneen kiintopiste. Pintaturpeesta tehty taulu on Innofusorin mallistosta.

Kohde 43: Aeroc Jämerä.

Katossa on 3D Walldecorin kolmiulotteinen Diamond-panelointi. Valkoiset listat nostavat tehostepinnan esiin. Sisustuksen suunnittelivat Leila Rajala ja Ulla-Helena Kuljunlahti. Sama paneeli löytyy valkoisena kohteesta 43, Aeroc Jämerä, jonka sisustuksesta vastaa Annina Hattula.

Kohde 12: Forte-kivitalot.

Elina Ristimaan suunnittelemaan kotiin valittiin olohuoneessa vaaleiden Ht-Collectionin Como-sohvan ja -lepotuolien värimaailmaan sopiva Konton akustiikkalevy. 

Kohde 39: Hartman-koti.

Luontoaiheinen akustiikkalevy on olohuoneen taideteos. Konton-akustiikkapaneelin puukuvio on sisustussuunnittelija Sirkka-Liisa Hietaniemen ideoima.

Kohde 32: Jetta-talo.

Lue lisää:

Näin tunnelmallisia ovat messukotien makuuhuoneet

Asuntomessujen viihtyisimmät olohuoneet – katso kuvakooste

Kiipeilyseinä ja temppurata olohuoneessa? Tältä näyttää Duudson-HP:n yllättävä messutalo

Julkaistu: 26.7.2016