Avotakka

Messukotien ääntä vaimentavat akustiikkalevyt – katso modernit toteutukset

Messukotien ääntä vaimentavat akustiikkalevyt – katso modernit toteutukset
Modernit akustiikkalevyt pehmentävät asumisen äänet ja höystävät sisustuksen. Poimimme Seinäjoen asuntomessutalojen kiinnostavat toteutukset.
Julkaistu: 26.7.2016
Duudsoneiden HP Parviaisen kodin ruokailutilassa yllättää Jimi Hendrix, jonka kasvot on kohopainettu Konton akustiikkapaneelille. Sisustuksen on suunnitellut Leena Haapamäki.
Kohde 14 B: Hartman-koti.
Sisustussuunnittelija Annina Hattulan valitsema akustiikkateos on kahden kerroksen korkuisen olohuoneen kiintopiste. Pintaturpeesta tehty taulu on Innofusorin mallistosta.
Kohde 43: Aeroc Jämerä.
Katossa on 3D Walldecorin kolmiulotteinen Diamond-panelointi. Valkoiset listat nostavat tehostepinnan esiin. Sisustuksen suunnittelivat Leila Rajala ja Ulla-Helena Kuljunlahti. Sama paneeli löytyy valkoisena kohteesta 43, Aeroc Jämerä, jonka sisustuksesta vastaa Annina Hattula.
Kohde 12: Forte-kivitalot.
Elina Ristimaan suunnittelemaan kotiin valittiin olohuoneessa vaaleiden Ht-Collectionin Como-sohvan ja -lepotuolien värimaailmaan sopiva Konton akustiikkalevy. 
Kohde 39: Hartman-koti.
Luontoaiheinen akustiikkalevy on olohuoneen taideteos. Konton-akustiikkapaneelin puukuvio on sisustussuunnittelija Sirkka-Liisa Hietaniemen ideoima.
Kohde 32: Jetta-talo.

Lue lisää:

Kommentoi »