Avotakka

Messukotien ääntä vaimentavat akustiikkalevyt – katso modernit toteutukset

Messukotien ääntä vaimentavat akustiikkalevyt – katso modernit toteutukset
Modernit akustiikkalevyt pehmentävät asumisen äänet ja höystävät sisustuksen. Poimimme Seinäjoen asuntomessutalojen kiinnostavat toteutukset.
Julkaistu: 26.7.2016

Duudsoneiden HP Parviaisen kodin ruokailutilassa yllättää Jimi Hendrix, jonka kasvot on kohopainettu Konton akustiikkapaneelille. Sisustuksen on suunnitellut Leena Haapamäki.

Kohde 14 B: Hartman-koti.

Sisustussuunnittelija Annina Hattulan valitsema akustiikkateos on kahden kerroksen korkuisen olohuoneen kiintopiste. Pintaturpeesta tehty taulu on Innofusorin mallistosta.

Kohde 43: Aeroc Jämerä.

Katossa on 3D Walldecorin kolmiulotteinen Diamond-panelointi. Valkoiset listat nostavat tehostepinnan esiin. Sisustuksen suunnittelivat Leila Rajala ja Ulla-Helena Kuljunlahti. Sama paneeli löytyy valkoisena kohteesta 43, Aeroc Jämerä, jonka sisustuksesta vastaa Annina Hattula.

Kohde 12: Forte-kivitalot.

Elina Ristimaan suunnittelemaan kotiin valittiin olohuoneessa vaaleiden Ht-Collectionin Como-sohvan ja -lepotuolien värimaailmaan sopiva Konton akustiikkalevy. 

Kohde 39: Hartman-koti.

Luontoaiheinen akustiikkalevy on olohuoneen taideteos. Konton-akustiikkapaneelin puukuvio on sisustussuunnittelija Sirkka-Liisa Hietaniemen ideoima.

Kohde 32: Jetta-talo.

Lue lisää:

Kommentoi »