Avotakka

Asuntomessujen tunnelmallisimmat makuuhuoneet

Asuntomessujen tunnelmallisimmat makuuhuoneet
Luonnonmateriaalit, muhkeat petaukset ja rauhoittavat sävyt – siinä Seinäjoen asuntomessujen makuuhuoneiden hyvien unien salaisuus.
Julkaistu: 9.7.2016

Valkoisiksi maalatut hirret, musta päätyseinä ja saman sävyinen matto muodostavat selkeän graafisen kokonaisuuden. Musta ovi on kuin piste iin päällä. Sisustuksen on suunnitellut Anna Tuohimaa

Kohde 19: Honkarakenne.

Tummansininen on rauhoittava valinta. Sininen verho saa huoneen vaikuttamaan viimeistellyltä, ja kuviolliset tyynyt tuovat ripauksen mystisyyttä. Tekstiilit ovat Pentikin. 

Kohde 22: Rakennuspalvelu Jokiaho.

Ryhdikäs sängynpääty on tehty Kannustalon Sileä-paneelista. Kuutti Lavosen teos on tehokas pari Pihlgren & Ritolan Lilja-tapetin kanssa. Pellavatekstiilit ovat Lapuan kankurien mallistosta. Sisustuksen suunnitteli Helena Karihtala

Kohde 24: Kannustalo.

Tumma seinä on hyvä tausta Siparilan Pala-paneelista tehdylle sängynpäädylle. Sirkka-Liisa Hietaniemi on loihtinut muodikkaan petauksen ruudullisilla lakanoilla. Riippuvalaisin ei vie tilaa yöpöydällä. 

Kohde 32: Jetta-talo.

Muhkea petaus on tehty pellavalakanoilla ja asustettu pörheillä tyynyillä. Seinään suunnittelija Annina Hattula on valinnut kauniin hiekan sävyn. 3D Walldecorin Diamond-akustiikkapaneeli on näyttävä kattoon asennettuna.

 Kohde 43: Aeroc Jämerä.

Romantikon makuuhuoneessa on pehmeitä luonnonsävyjä ja pellavalakanat. Päätyseinää peittää Harlequinin Lotus-tapetti. Yöpöytä on Mazen. Sisustuksen suunnitteli Elina Ristimaa

Kohde 39: Hartman-koti.

Maria-Elina Sanjanen suunnitteli asunnon matkustelevan keikkalääkärin tukikohdaksi. Kierrätetystä tiikistä tehty sänky tuo särmää valkoiseen tilaan. Viherkasvit voi korvata Buddha-patsaalla, joka taatusti herättää huomion. Kalusteet ja tekstiilit ovat Muubsin valikoimista. 

Kohde 2: Lakea.

Lue lisää:

Kommentoi »