Avotakka

Asuntomessujen tunnelmallisimmat makuuhuoneet

Asuntomessujen tunnelmallisimmat makuuhuoneet
Luonnonmateriaalit, muhkeat petaukset ja rauhoittavat sävyt – siinä Seinäjoen asuntomessujen makuuhuoneiden hyvien unien salaisuus.
Julkaistu: 9.7.2016
Valkoisiksi maalatut hirret, musta päätyseinä ja saman sävyinen matto muodostavat selkeän graafisen kokonaisuuden. Musta ovi on kuin piste iin päällä. Sisustuksen on suunnitellut Anna Tuohimaa
Kohde 19: Honkarakenne.
Tummansininen on rauhoittava valinta. Sininen verho saa huoneen vaikuttamaan viimeistellyltä, ja kuviolliset tyynyt tuovat ripauksen mystisyyttä. Tekstiilit ovat Pentikin. 
Kohde 22: Rakennuspalvelu Jokiaho.
Ryhdikäs sängynpääty on tehty Kannustalon Sileä-paneelista. Kuutti Lavosen teos on tehokas pari Pihlgren & Ritolan Lilja-tapetin kanssa. Pellavatekstiilit ovat Lapuan kankurien mallistosta. Sisustuksen suunnitteli Helena Karihtala
Kohde 24: Kannustalo.
Tumma seinä on hyvä tausta Siparilan Pala-paneelista tehdylle sängynpäädylle. Sirkka-Liisa Hietaniemi on loihtinut muodikkaan petauksen ruudullisilla lakanoilla. Riippuvalaisin ei vie tilaa yöpöydällä. 
Kohde 32: Jetta-talo.
Muhkea petaus on tehty pellavalakanoilla ja asustettu pörheillä tyynyillä. Seinään suunnittelija Annina Hattula on valinnut kauniin hiekan sävyn. 3D Walldecorin Diamond-akustiikkapaneeli on näyttävä kattoon asennettuna.
 Kohde 43: Aeroc Jämerä.
Romantikon makuuhuoneessa on pehmeitä luonnonsävyjä ja pellavalakanat. Päätyseinää peittää Harlequinin Lotus-tapetti. Yöpöytä on Mazen. Sisustuksen suunnitteli Elina Ristimaa
Kohde 39: Hartman-koti.
Maria-Elina Sanjanen suunnitteli asunnon matkustelevan keikkalääkärin tukikohdaksi. Kierrätetystä tiikistä tehty sänky tuo särmää valkoiseen tilaan. Viherkasvit voi korvata Buddha-patsaalla, joka taatusti herättää huomion. Kalusteet ja tekstiilit ovat Muubsin valikoimista. 
Kohde 2: Lakea.

Lue lisää:

Kommentoi »