Avotakka

Asuntomessujen tunnelmallisimmat makuuhuoneet

Asuntomessujen tunnelmallisimmat makuuhuoneet
Luonnonmateriaalit, muhkeat petaukset ja rauhoittavat sävyt – siinä Seinäjoen asuntomessujen makuuhuoneiden hyvien unien salaisuus.
Julkaistu 9.7.2016

Valkoisiksi maalatut hirret, musta päätyseinä ja saman sävyinen matto muodostavat selkeän graafisen kokonaisuuden. Musta ovi on kuin piste iin päällä. Sisustuksen on suunnitellut Anna Tuohimaa

Kohde 19: Honkarakenne.

Tummansininen on rauhoittava valinta. Sininen verho saa huoneen vaikuttamaan viimeistellyltä, ja kuviolliset tyynyt tuovat ripauksen mystisyyttä. Tekstiilit ovat Pentikin. 

Kohde 22: Rakennuspalvelu Jokiaho.

Ryhdikäs sängynpääty on tehty Kannustalon Sileä-paneelista. Kuutti Lavosen teos on tehokas pari Pihlgren & Ritolan Lilja-tapetin kanssa. Pellavatekstiilit ovat Lapuan kankurien mallistosta. Sisustuksen suunnitteli Helena Karihtala

Kohde 24: Kannustalo.

Tumma seinä on hyvä tausta Siparilan Pala-paneelista tehdylle sängynpäädylle. Sirkka-Liisa Hietaniemi on loihtinut muodikkaan petauksen ruudullisilla lakanoilla. Riippuvalaisin ei vie tilaa yöpöydällä. 

Kohde 32: Jetta-talo.

Muhkea petaus on tehty pellavalakanoilla ja asustettu pörheillä tyynyillä. Seinään suunnittelija Annina Hattula on valinnut kauniin hiekan sävyn. 3D Walldecorin Diamond-akustiikkapaneeli on näyttävä kattoon asennettuna.

 Kohde 43: Aeroc Jämerä.

Romantikon makuuhuoneessa on pehmeitä luonnonsävyjä ja pellavalakanat. Päätyseinää peittää Harlequinin Lotus-tapetti. Yöpöytä on Mazen. Sisustuksen suunnitteli Elina Ristimaa

Kohde 39: Hartman-koti.

Maria-Elina Sanjanen suunnitteli asunnon matkustelevan keikkalääkärin tukikohdaksi. Kierrätetystä tiikistä tehty sänky tuo särmää valkoiseen tilaan. Viherkasvit voi korvata Buddha-patsaalla, joka taatusti herättää huomion. Kalusteet ja tekstiilit ovat Muubsin valikoimista. 

Kohde 2: Lakea.

Lue lisää:

Kommentoi »