Asuntomessujen näyttävimmät olohuoneet
Rakenna ja remontoi
Asuntomessujen näyttävimmät olohuoneet
Seinäjoen asuntomessutalojen olohuoneet ovat isojen ikkunoiden ja harmonisen värimaailman juhlaa. Katso Avotakan ideat.

Korkeat huoneet, isot ikkunat ja harmoninen värimaailma. Seinäjoen asuntomessutalojen olohuoneissa viihtyy isokin porukka.

Mustat raamit korostavat kahdessa tasossa olevia ikkunoita. Konton akustiikka­paneelin puukuvio on sisustussuunnittelija Sirkka-Liisa Hietaniemen ideoima. Pohjanmaan kalusteen siro Chick-kulmasohva ja -nojatuoli sopivat mittasuhteiltaan portaikon vieressä sijaitsevaan oleskelutilaan.

Kohde 32: Jetta-talo.

Kaksikerroksisen kaupunkitalon korkea ja avara olohuone liittyy niin keittiöön kuin ruokailutilaan. Näin syntyy perinteitä kunnioittava, mutta moderni koko perheen tila. Vaalea, harmoninen värimaailma kokoaa tilat yhteen. Sisustus on Elina Ristimaan käsialaa.

Kohde 39: Hartman-koti.

Furninovan muhkea kulmasohva sekä pörrömatto tekevät olohuoneesta rennon. Sisustussuunnittelija Nina Mäkelä lisäsi hauraaseen väripalettiin ruskean eri sävyjä. Timberwisen kalanruotoparketti on tammea.  

Kohde 13: Aeroc Jämerä.

Isot ruutuikkunat ja seinävalaisimet antavat olohuoneelle loftmaisuutta. Adean Bon-sohvan seurana on tanskalaisia kalusteklassikoita ja Kuutti Lavosen teos. Parketti on Timberwisen Industrial Ferro. Sisustus on Helena Karihtalan käsialaa. 

Kohde 24: Pohjanmaa.

Ikkunasta avautuva maisema on kuin suuri taulu. Graafinen tyyli, modernit kotimaiset kalusteet ja tekstiilit sekä laattalattia sopivat selkeään arkkitehtuuriin. Tuoli on Woodnotesin ja kulmasohva Adean. Sisustuksen on suunnitellut Elina Ristimaa

Kohde 25: Teri-talot.

Ikkuna on sijoitettu niin, että luonto tulee kunnolla osaksi sisustusta. Hirsiseinässä on eloa, vaikka se on maalattu kuultovalkoisella. Takan vieressä on kätevä betoninen istuintaso. Sohva on Hakolan ja lepakkotuoli Cueron. Sisustuksen on suunnitellut Anna Tuohimaa

Kohde 19: Honkarakenne.

Lue lisää:

Kommentoi »