Meidän Talo

Glamouria ja bling-blingiä messutaloissa

Glamouria ja bling-blingiä messutaloissa
Asuntomessuilta löytyy tänä vuonna katseltavaa myös ylellisen kiiltävää tyyliä rakastavalle. 
Julkaistu: 23.6.2016

Kuppi espressoa?

Vaikka tässä kohteessa ei kimalla, ilme on silti ylellinen. Ledein valaistu kahvinkeittokaappi keskellä mustaa kaapistoseinämä tarjoaa luksusta jokaiseen arkiaamuun. Kaapin saa suljettua liukuovilla.

Kohde 33: Lumiance

Katse kattoon

Tässä on messujen hulppein makuuhuone! Kattoon on asennettu Amerikasta tilattu 3D-tinapaneeli, jota tumma sisustus korostaa. Valkoiset listat kehystävät kattoa.

Kohde 26: Passiivikivitalojen Kosteusturvakoti

Kuparin kauneutta

Tom Dixonin kuparivalaisimet ovat tämän A la Carte -keittiön kruunu. Muutenkin messukohteissa on paljon riviin asennettuja riippuvalaisimia niin ruokapöytien kuin työtasojenkin yllä. Myös makuuhuoneissa lukuvaloina näkee riippuvia valaisimia.

Kohde 43: Jämerä Lakeuden Kutsu

Ylellistä valkoista

Valkoiset lattiat, seinä, katot, huonekalut ja ripaus kromia. Tuloksena ei voi olla muuta kuin ylellisyyttä huokuva koti. Tässä esimerkki Lakka lakeus -kivitalosta, jonka näyttävä yläkerta on suurta yhtenäistä tilaa.

Kohde 11: Lakka Lakeus

Kylpylätunnelmaa

Kaiken kaikkiaan messutalojen saunaosastot ovat pienentyneet aiemmista vuosista, ja nyt hulppeita spa-osastoja näkee vain harvassa kohteessa. Honkatalojen pihasaunassa pieneen tilaan on saatu ylellinen tunnelma luonnonkivilaatoilla ja tummalla puuammeella.

Kohde 41: Honkatalot Lumimustikka 

Viimeistellyt yksityiskohdat

Seinään upotettuja hyllyjä, upeasti valaistuja seiniä, hienoja paneeleja, pohjalaista puusepäntyötä. Messukohteissa riittää katseltavaa. Tämä uniikki biotakka löytyy Jämerän Samsöstä. Upea ruokailutilan yksityiskohta! 

Kohde 13: Jämerä Samsö

Kuin kattokruunu

Talon tulevan emännän tärkein toive oli saada uuteen kotiinsa Savo Elica Star -liesituuletin – ja toive toteutui! Kattoon asennettava tuuletin valaisee kuin kristallikruunu. Tuuletustehoa ja valaistusta voi ohjata myös kaukosäätimellä.

Kohde 18: Villa Roihu

Prinsessaunia

Sängynpäädyt ovat nyt huipputrendikkäitä. Messukohteissa näkee paljon topattuja ja erilaisista puupaneeleista rakennettuja päätyjä. Prinsessatunnelmaa voi luoda myös sisustustarralla, kuten tässä makuuhuoneessa. Kristallikruunu täydentää kokonaisuuden.  

Kohde 7: Omatalo Armas 

Lue lisää:

Kommentoi »