Glamouria ja bling-blingiä messutaloissa
Rakenna ja remontoi
Glamouria ja bling-blingiä messutaloissa
Asuntomessuilta löytyy tänä vuonna katseltavaa myös ylellisen kiiltävää tyyliä rakastavalle. 
Julkaistu 23.6.2016
Meidän Talo

Kuppi espressoa?

Vaikka tässä kohteessa ei kimalla, ilme on silti ylellinen. Ledein valaistu kahvinkeittokaappi keskellä mustaa kaapistoseinämä tarjoaa luksusta jokaiseen arkiaamuun. Kaapin saa suljettua liukuovilla.

Kohde 33: Lumiance

Katse kattoon

Tässä on messujen hulppein makuuhuone! Kattoon on asennettu Amerikasta tilattu 3D-tinapaneeli, jota tumma sisustus korostaa. Valkoiset listat kehystävät kattoa.

Kohde 26: Passiivikivitalojen Kosteusturvakoti

Kuparin kauneutta

Tom Dixonin kuparivalaisimet ovat tämän A la Carte -keittiön kruunu. Muutenkin messukohteissa on paljon riviin asennettuja riippuvalaisimia niin ruokapöytien kuin työtasojenkin yllä. Myös makuuhuoneissa lukuvaloina näkee riippuvia valaisimia.

Kohde 43: Jämerä Lakeuden Kutsu

Ylellistä valkoista

Valkoiset lattiat, seinä, katot, huonekalut ja ripaus kromia. Tuloksena ei voi olla muuta kuin ylellisyyttä huokuva koti. Tässä esimerkki Lakka lakeus -kivitalosta, jonka näyttävä yläkerta on suurta yhtenäistä tilaa.

Kohde 11: Lakka Lakeus

Kylpylätunnelmaa

Kaiken kaikkiaan messutalojen saunaosastot ovat pienentyneet aiemmista vuosista, ja nyt hulppeita spa-osastoja näkee vain harvassa kohteessa. Honkatalojen pihasaunassa pieneen tilaan on saatu ylellinen tunnelma luonnonkivilaatoilla ja tummalla puuammeella.

Kohde 41: Honkatalot Lumimustikka 

Viimeistellyt yksityiskohdat

Seinään upotettuja hyllyjä, upeasti valaistuja seiniä, hienoja paneeleja, pohjalaista puusepäntyötä. Messukohteissa riittää katseltavaa. Tämä uniikki biotakka löytyy Jämerän Samsöstä. Upea ruokailutilan yksityiskohta! 

Kohde 13: Jämerä Samsö

Kuin kattokruunu

Talon tulevan emännän tärkein toive oli saada uuteen kotiinsa Savo Elica Star -liesituuletin – ja toive toteutui! Kattoon asennettava tuuletin valaisee kuin kristallikruunu. Tuuletustehoa ja valaistusta voi ohjata myös kaukosäätimellä.

Kohde 18: Villa Roihu

Prinsessaunia

Sängynpäädyt ovat nyt huipputrendikkäitä. Messukohteissa näkee paljon topattuja ja erilaisista puupaneeleista rakennettuja päätyjä. Prinsessatunnelmaa voi luoda myös sisustustarralla, kuten tässä makuuhuoneessa. Kristallikruunu täydentää kokonaisuuden.  

Kohde 7: Omatalo Armas 

Lue lisää:

Kommentoi »