
Raejuusto sopii myös leivontaan! Tee maukkaat bagelit, mehevä kinkkupiirakka ja rieskamainen flatbread
Raejuusto on runsaasti proteiinia sisältävä ihmeaines, joka sopii yllättävän hyvin leivontaan. Raejuusto korvaa leivonnassa kermaa, juustoa ja jopa jauhoja!
1. Tee pehmeästä raejuustosta kuohkeat bagelit
Vain neljä raaka-ainetta, tovi uunissa ja edessäsi on elämäsi kuohkeimmat bagelit! Parhaiten raejuustobagelit onnistuvat pehmeästä raejuustosta, mutta sauvasekoittimen avulla kesytät taikinaan rakeisemmankin juuston. Paiston kanssa ei kannata hätäillä, sillä uunista riippuen paistoaika saattaa olla jopa 20-25 minuuttia.

2. Surauta helppo flatbread eli raejuustorieska
Helppo raejuustorieska valmistetaan raejuustosta, kananmunista ja mausteista. Vähähiilihydraattinen leipänen on hurmannut erityisesti turhia hiilihydraatteja välttelevät. Maukas, pellillä lättänänä paistettava leipä saa makua täytteistä, jotka rullataan paiston jälkeen leivän sisälle.

3. Kokeile raejuustoa myös piirakan täytteeseen
Raejuusto sopii hyvin taikinaan, mutta myös piirakan täytteeseen mehevöittäjäksi. Kevyempi kinkkupiirakka on hyydytetty kerman ja juustoraasteen sijaan raejuusto-munamaidolla.
