Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Helpot raejuustoleivonnaiset

Raejuusto sopii myös leivontaan! Tee maukkaat bagelit, mehevä kinkkupiirakka ja rieskamainen flatbread

Raejuusto on runsaasti proteiinia sisältävä ihmeaines, joka sopii yllättävän hyvin leivontaan. Raejuusto korvaa leivonnassa kermaa, juustoa ja jopa jauhoja!

1. Tee pehmeästä raejuustosta kuohkeat bagelit

Vain neljä raaka-ainetta, tovi uunissa ja edessäsi on elämäsi kuohkeimmat bagelit! Parhaiten raejuustobagelit onnistuvat pehmeästä raejuustosta, mutta sauvasekoittimen avulla kesytät taikinaan rakeisemmankin juuston. Paiston kanssa ei kannata hätäillä, sillä uunista riippuen paistoaika saattaa olla jopa 20-25 minuuttia.

Raejuustobagelit tarjottimella
Kuohkeat bagelit viimeistellään sesaminsiemenillä.

2. Surauta helppo flatbread eli raejuustorieska

Helppo raejuustorieska valmistetaan raejuustosta, kananmunista ja mausteista. Vähähiilihydraattinen leipänen on hurmannut erityisesti turhia hiilihydraatteja välttelevät. Maukas, pellillä lättänänä paistettava leipä saa makua täytteistä, jotka rullataan paiston jälkeen leivän sisälle.

Raejuustorieska eli raejuustosta tehty flarbread rullattuna lautasella
Täytteitä vaihtelemalla saat raejuustorieskaan uutta makua.

3. Kokeile raejuustoa myös piirakan täytteeseen

Raejuusto sopii hyvin taikinaan, mutta myös piirakan täytteeseen mehevöittäjäksi. Kevyempi kinkkupiirakka on hyydytetty kerman ja juustoraasteen sijaan raejuusto-munamaidolla.

Kinkkupiirakka vuoassa
Kinkkupiirakka kevenee, kun täytteeseen lisää kasviksia ja raejuustoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt