


Nopeat pikabagelit
Täydellisen kuohkeat raejuustobagelit – helpompia kuin yhdetkään sämpylät! Tarvitset vain 4 ainesta
Kasvis
Sokeriton
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Raejuusto mehevöittää ja kuohkeuttaa bagelit, jotka valmistuvat nopeasti ilman kohottamista vaikka aamupalalle.
Reseptin ainekset
4 bagelia
2½ dl
vehnäjauhoja
1½ tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
1 prk (200 g)
pehmeää raejuustoa (esim. Arla Keso)
Lisäksi
1
muna
seesaminsiemeniä
Raejuustobagelit – ohje:
- Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe ja suola. Lisää 1 prk (200 g) pehmeää raejuustoa ja sekoita taikina tasaiseksi. Työstä taikinaa tarvittaessa käsin.
- Muotoile taikina käsin palloksi, jaa neljään osaan, pyörittele noin 20 cm pitkiksi pötköiksi, kiepauta ne rinkeleiksi ja nipistä liitoskohdasta tiukasti kiinni.
- Voitele bagelit munalla, ripottele päälle seesaminsiemeniä ja paista 200-asteisessa uunissa tai 180 asteessa airfryerissä 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Voit halutessasi ripotella bageleiden pintaan seesaminsiemen-suolasekoitusta. Valmista päälle ripoteltava maukas mausteseos sekoittamalla 1 tl vaaleita ja 1 tl mustia seesaminsiemeniä , 1 tl valkosipulirouhetta ja 0,5 tl merisuolahiutaleita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat