Kotivinkki

Kevyempi pääsiäismenu

Kevyempi pääsiäismenu

Kevyempi pääsiäismenu syntyy ilman lammasta. Tarjoa alkuun samettinen siikamousse ja pääruoaksi parmankinkkuun kiedottua broileria vuohenjuustopastan kanssa. Aterian kruunaa raikas lime curd -rahka.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Mainos

Savusiikamousse on ihanan pehmeä ja raikas alkupala juhlapöytään.

Tämä vuohenjuustopasta on asteen juhlavampi. Uunissa kuivattujen tomaattien maku palkitsee vaivan. Saat näyttävää pastaa, kun leikkaat tuorelasagnelevyistä paksuja nauhoja. Toki voit käyttää myös tavallista kuivapastaa.

Salviabroileri hautuu herkulliseksi sitruunakastikkeessa.

Lime curd -rahka ja sokeripaahdetut mantelit on perinteistä pashaa raikkaampi jälkiruoka. Granaattiomena ja mantelilastut kruunaavat herkun.

Suosittelemme myös näitä

Julkaistu: 4.3.2016
Katso myös nämä