
Kevyempi pääsiäismenu: alkuun veikeät soijamunat, pääruoaksi wasabilohi tai vihreä risotto ja jälkkäriksi pikapasha – ilman kermaa, viiniä tai vaivaa!
Kevyemmässä pääsiäismenussa yhdistyvät raikkaat maut ja kekseliäät oivallukset: lohi kevenee kermaviilillä, risotto saa hapokkuutensa piimästä ja raejuustopasha valmistuu ilman kermaa.
Kaikki munat pesässä! Tee alkupalaksi näyttävä salaatti soijamunista ja vihreistä herkuista
Soijamarinoidut kananmunat saavat syvän maun ja kauniin pinnan. Tarjoa ne keväisen vihreän salaatin, avokadon ja parsan kanssa – helppo mutta näyttävä alkuruoka.

Uunilohi kevenee kermaviilikastikkeella
Unohda kerma ja juusto! Tämä täyteläinen, mutta kevyt uunilohi sopii pääsiäispöytään täydellisesti. Wasabilla maustettu kermaviilikastike valutetaan lohen päälle vasta paistamisen jälkeen. Nosta lautaselle ja nauti!

Piimällä pikantoitu lehtikaalirisotto – juuri oikea hapokkuus!
Lihaton vaihtoehto kevyempään pääsiäispöytään on maukas lehtikaalirisotto. Hienostunut ja helppo risotto tehdään ilman viiniä. Salainen ja yllättävä ainesosa on piimä!

Raejuustosta tehty pasha on kevyt ja nopea jälkiruoka
Kun kaipaat kevyttä mutta perinteistä jälkiruokaa, valitse raejuustopasha. Sitruuna, rahka ja mangosose takaavat raikkaan maun. Valmistuskin on helppoa: sekoita, koristele ja nauti!