Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Juhla ilman ähkyä

Kevyempi pääsiäismenu: alkuun veikeät soijamunat, pääruoaksi wasabilohi tai vihreä risotto ja jälkkäriksi pikapasha – ilman kermaa, viiniä tai vaivaa!

Kevyemmässä pääsiäismenussa yhdistyvät raikkaat maut ja kekseliäät oivallukset: lohi kevenee kermaviilillä, risotto saa hapokkuutensa piimästä ja raejuustopasha valmistuu ilman kermaa.

Kaikki munat pesässä! Tee alkupalaksi näyttävä salaatti soijamunista ja vihreistä herkuista

Soijamarinoidut kananmunat saavat syvän maun ja kauniin pinnan. Tarjoa ne keväisen vihreän salaatin, avokadon ja parsan kanssa – helppo mutta näyttävä alkuruoka.

Soijamarinoidut munat saavat ihanan suolaisen pinnan, ja ne tarjotaan terveellisesti vihreältä pediltä.

Uunilohi kevenee kermaviilikastikkeella

Unohda kerma ja juusto! Tämä täyteläinen, mutta kevyt uunilohi sopii pääsiäispöytään täydellisesti. Wasabilla maustettu kermaviilikastike valutetaan lohen päälle vasta paistamisen jälkeen. Nosta lautaselle ja nauti!

Kermaviilin voi korvata myös maustamattomalla jogurtilla.

Piimällä pikantoitu lehtikaalirisotto – juuri oikea hapokkuus!

Lihaton vaihtoehto kevyempään pääsiäispöytään on maukas lehtikaalirisotto. Hienostunut ja helppo risotto tehdään ilman viiniä. Salainen ja yllättävä ainesosa on piimä!

Rakenteeltaan risoton kuuluu jäädä pehmeän valuvaan muotoon.

Raejuustosta tehty pasha on kevyt ja nopea jälkiruoka

Kun kaipaat kevyttä mutta perinteistä jälkiruokaa, valitse raejuustopasha. Sitruuna, rahka ja mangosose takaavat raikkaan maun. Valmistuskin on helppoa: sekoita, koristele ja nauti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt