Kaikkien aikojen Joulukirje on pullollaan inspiraatiota jouluttajille – tilaa uusi, lämminhenkinen uutiskirje!
Tilaa uutiskirje
Kaikkien aikojen Joulukirje on pullollaan inspiraatiota jouluttajille – tilaa uusi, lämminhenkinen uutiskirje!
Joulu ei ole vain ajankohta vaan mielentila! Kaikkien aikojen Joulukirje on kaikkea sitä, mitä joulua rakastava voi toivoa: herkkuja, koristeita, askarteluideoita, lahjavinkkejä ja paljon muuta. Tilaa maksuton uutiskirje alta.
Julkaistu 6.9.2023
Kotivinkki

Kaikkien aikojen Joulukirje on joulutunnelmaa nostattava uutiskirje, joka tuo iloa ja ideoita juhlakauteen valmistautumiseen. Poimimme kirjeeseen herkulliset reseptit, ihanat lahjaideat ja inspiroivimmat joulujuttumme. Kirje kilahtaa sähköpostiisi maanantaisin syyskuusta vuoden loppuun.

Joka viikko kirjeessä on uusi teema. Syyskuussa fiilistelemme muun muassa kausivaloja ja havukoristeita. Lokakuussa käynnistämme lahjapajan, paistamme pipareita ja valmistelemme lemmikeille ihanan joulun. Marraskuussa vietämme pikkujouluja ja tuomme kuusen sisään. Joulukuussa katamme juhlapöydän ja leivomme jouluherkkuja – ja paljon muuta!

Kirjeen toimittavat Kaikkien aikojen Joulu -lehden ja Kotivinkin tekijät.

Tilaa Kaikkien aikojen Joulukirje!
Kaikkien aikojen Joulukirje on kaikkea sitä, mitä joulua rakastava voi toivoa: herkkuja, koristeita, askarteluideoita, lahjavinkkejä ja paljon muuta.
Kommentoi »