Hyytävät halloween-tarjoilut – kruunaa juhlat sormikekseillä, nakkimuumiolla ja muilla hirvittävillä resepteillä!

Hyytävät halloween-tarjoilut – kruunaa juhlat sormikekseillä, nakkimuumiolla ja muilla hirvittävillä resepteillä!
Halloween-tarjoilut ovat juuri sopivan hirvittävät, mutta herkullisuudesta ei siltikään tingitä! Nämä tarjottavat saavat vieraasi varmasti kauhistumaan. Mikä on sinusta pelottavin: K18-sormikeksit vai tekoveri?
Julkaistu 18.10.2018

Halloween-tarjoilut: 6 hyytävää herkkua + bonusresepti!

Halloween-booli, jossa killuu käsi

Hätkähdyttävästi veren värinen halloween-booli valmistuu karpalomehusta ja ginger ale -limpparista. Karmivinta taitaa kuitenkin olla boolissa uiva käsi. Se valmistuu helposti, kun jäädytät vettä kumihanskassa.

Halloween-keksit, joita on vaikea laittaa suuhunsa

Mitäpä sanot näistä herkkupaloista? Halloween-keksit tekisi mieli syödä silmät kiinni, niin pelottavan aidon oloisia ne ovat. Sekoita helppo pikkuleipätaikina, muotoile se sormen mallisiksi pötkylöiksi ja lisää mantelit kynsiksi. Kun valutat mansikkahilloa keksien päälle paistamisen jälkeen, karmiva herkku on täydellinen.

Nakkimuumiot Faaraoiden Egyptistä

Nakkimuumiot kuin suoraan Egyptin hautakammioista, ole hyvä! Muumion ytimenä on tuikitavallinen nakki, jonka ympärille kieputetaan voitaikinasuikaleita. Tökkää nakkimuumioille silmät paistamisen jälkeen vaikka majoneesista. Böö!

Muumiopiirakka, kun kaipaat astetta ruokaisampaa tarjottavaa

Jos haluat halloween-tarjoiluihin astetta tukevampaa syötävää, leivo nakkimuumioille pediksi muumiopiirakka, jossa maistuvat paprika, kinkku ja sinihomejuusto.

Naamakeksit: mitä karseammat, sitä paremmat

Perinneruokaa prkl -bloggaaja Mika keksi piilottaa suklaakeksitaikinaan puolukoita. Ne räjähtävät paistamisen aikana ja näyttävät vereltä! Naamakeksit saavat silmikseen ranskanpastillit, suukseen salmiakkikarkin ja hampaat tomusokeri-vesikuorrutteesta.

Myrkkykakku: jotain tuttua, jotain ihan uutta

Noidan keitokset nyt kakun muodossa! Halloweenin myrkkykakku tehdään vähän samoin kuin kotoisa tiikerikakku, mutta erivärisiä taikinoita onkin kolme ja kaksi niistä värjätään pastaväreillä. Uskallatko maistaa?

Bonusvinkki: koristele halloween-tarjoilut syötävällä tekoverellä

Haluatko koristella halloween-tarjoilut erityisen karmivalla tavalla? Syötävä tekoveri näyttää todella uskottavalta. Tarvitset vain glukoosisiirappia ja punaista elintarvikeväriä, joita molempia myydään markettien leivontaosastoilla. Sitten vaan roiskimaan!

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »