Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nakkimuumiot

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Nakkimuumiot ovat maailman helpoimmat hodarit, jotka sopivat hienosti Halloween-tarjoiluun. Katso VIDEO, kuinka nakkimuumiot valmistuvat!

Teksti Eeva Kolu
Kuvat Eeva Kolu
29.9.2014
Reseptin ainekset
20 kpl
Nakkimuumiot
280 g
nakkeja
500 g
voitaikinaa
Voiteluun
1 kpl
munaa
Lisäksi
Viimeistelyyn majoneesia tai sinappia

Nakkimuumiot – ohje:

  1. Anna voitaikinan sulaa huoneenlämmössä. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
  2. Leikkaa nakit kahtia. Leikkaa voitaikinasta veitsellä tai saksilla ohuita suikaleita ja kieritä nakkien ympärille niin, että jätät yläosaan reilun sentin kokoisen tyhjän kaistaleen muumion naamaksi (huomioi, että voitaikina leviää hieman paistettaessa).
  3. Voitele voitaikina munalla ja paista hodareita noin 15 minuuttia, kunnes taikina on kauniisti ruskistunut.
  4. Anna hodareiden jäähtyä ja tee muumioille silmät majoneesista tai sinapista esimerkiksi hammastikkua apuna käyttäen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt