Reseptin ainekset
20 kpl
Nakkimuumiot
280 g
nakkeja
500 g
voitaikinaa
Voiteluun
1 kpl
munaa
Lisäksi
Viimeistelyyn majoneesia tai sinappia
Nakkimuumiot – ohje:
- Anna voitaikinan sulaa huoneenlämmössä. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
- Leikkaa nakit kahtia. Leikkaa voitaikinasta veitsellä tai saksilla ohuita suikaleita ja kieritä nakkien ympärille niin, että jätät yläosaan reilun sentin kokoisen tyhjän kaistaleen muumion naamaksi (huomioi, että voitaikina leviää hieman paistettaessa).
- Voitele voitaikina munalla ja paista hodareita noin 15 minuuttia, kunnes taikina on kauniisti ruskistunut.
- Anna hodareiden jäähtyä ja tee muumioille silmät majoneesista tai sinapista esimerkiksi hammastikkua apuna käyttäen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat