Nakkimuumiot
Reseptin ainekset (20 kpl)
Nakkimuumiot
- 280 gnakkeja
- 500 gvoitaikinaa
Voiteluun
- 1 kplmunaa
Lisäksi
- Viimeistelyyn majoneesia tai sinappia
Nakkimuumiot valmistuvat näin:
- Anna voitaikinan sulaa huoneenlämmössä. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
- Leikkaa nakit kahtia. Leikkaa voitaikinasta veitsellä tai saksilla ohuita suikaleita ja kieritä nakkien ympärille niin, että jätät yläosaan reilun sentin kokoisen tyhjän kaistaleen muumion naamaksi (huomioi, että voitaikina leviää hieman paistettaessa).
- Voitele voitaikina munalla ja paista hodareita noin 15 minuuttia, kunnes taikina on kauniisti ruskistunut.
- Anna hodareiden jäähtyä ja tee muumioille silmät majoneesista tai sinapista esimerkiksi hammastikkua apuna käyttäen.
Hyväksy evästeet
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.
