Halloweenin myrkkykakku

Reseptin ainekset (16 viipaletta)
- 200 gvoita
- 2 dlsokeria
- 3 kplkananmunaa
- 3 dlvehnäjauhoja
- 2 tlvaniljasokeria
- 2 tlleivinjauhetta
- 2 rklkaakaojauhetta
- 2 rklkevytmaitoa
- pastaväriä (sininen, punainen ja keltainen)
Kuorrutteet
- 4 dltomusokeria
- 4 rklsitruunamehua
- pastaväriä (sininen, punainen ja keltainen)
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan kokoajan vatkaten.
Sekoita vehnäjauhoihin vaniljasokeri ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita taikina tasaiseksi.
Jaa taikina kolmeen osaan. Sekoita yhteen osaan kaakaojauhe ja maito. Värjää kaksi muuta pastaväreillä.
Voitele ja jauhota kuivakakkuvuoka. Lusikoi pohjalle ruskeaa taikinaa ja sen jälkeen kerroksittain (ja melko sattumanvaraisesti) toisia värejä. Painele lusikalla pyöräyttäen taikinakerrosten läpi, mutta älä sekoita taikinoita sen kummemmin.
Paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin tunti. Varmista kakun kypsyys cocktailtikulla.
Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.
Valmista kaksi eriväristä kuorrutetta sekoittamalla puolet tomusokerista ja puolet sitruunamehusta. Värjää pastaväreillä. Koristele kakku.