Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Yrttikinkku nostetaan joulupöytään vihreässä viitassaan

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min

Yrttikinkku saa pintaansa basilikasta ja persiljasta tehdyn tahnan. Kokonaiset kuorelliset mantelit viimeistelevät kinkun tyylikkään juhla-asun.

10.12.2018
Reseptin ainekset
10 annosta
2 kg
luutonta kinkkua
Yrttitahna
½ ruukkua
basilikaa
½ ruukkua
persiljaa
1 ½ dl
korppujauhoja (kuivahtaneesta vaaleasta leivästä jauhettua)
1 dl
oliivi- tai rypsiöljyä
1
valkosipulinkynsi
1 tl
hunajaa
½ tl
suolaa
Koristelu
2–3 dl
kokonaisia kuorellisia manteleita

Yrttikinkku – ohje:

  1. Mittaa yrttitahnan aineet monitoimikoneen kulhoon. Soseuta tasaiseksi tahnaksi. Levitä tahna kypsän kinkun pintaan.
  2. Painele mantelit vieri viereen kuorrutuksen päälle.
  3. Paista kinkkua 225 asteessa 10 minuuttia, kunnes pinta on kuumentunut ja mantelit paahtuneet hieman.

Katso kuvalliset kinkun paisto-ohjeet täältä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt