Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Yrtti-parmesaaninäkkärit – juustoisissa ja rouskuvissa suupaloissa on yrttejä sekä taikinassa että koristeena

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Rapeat yrtti-parmesaaninäkkärit on mainio tarjottava juhlien buffetpöydässä esimerkiksi erilaisten levitteiden ja tahnojen kanssa. Näihin herkkuihin voit hyödyntää yrttipuskien jämät! Pakkaa purkkiin ja säilytä kuivassa.

2.5.2024
Reseptin ainekset
noin 50 kpl
100 g
parmesaanijuustoa
7 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
timjamia hienonnettuna
2 rkl
basilikaa hienonnettuna
2 rkl
rosmariinia hienonnettuna
2 tl
sokeria
2 tl
suolaa
2 dl
vettä
½ dl
oliiviöljyä
Päälle
timjamia, rosmariinia ja salviaa

Yrtti-parmesaaninäkkärit – ohje:

  1. Raasta parmesaani ja ota siitä noin neljäsosa erilleen. Sekoita 3/4 juustoraasteesta, jauhot, yrtit ja mausteet kulhossa. Lisää vesi ja öljy ja sekoita tasaiseksi. Vaivaa, kunnes taikina on kiinteää.
  2. Jaa taikina kahtia ja kauli molemmat ohuiksi levyiksi (noin 25 x 25 cm) leivinpaperin päälle. Painele pintaan yrttejä ja kauli ne kiinni taikinaan. Siirrä levy pellille ja leikkaa taikinapyörällä pieniksi paloiksi (noin 5 x 5 cm). Ripottele päälle loppu juustoraaste.
  3. Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia, kunnes näkkärit ovat saaneet väriä ja rapeutuneet. Anna jäähtyä ja naksuttele näkkärit irti toisistaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt