Maku

Wingsit Korean tyyliin

{
Aktiivinen
Passiivinen
Tulista ja tahmeaa. Siitä on hyvät Wingsit tehty.
5
1
Julkaistu: 19.4.2015


Reseptin ainekset (2 annosta)

  • 800 gWingsejä
  • 2 kpllimen mehua
  • 2 tlGochujang tahnaa
  • ½ dlsoijaa
  • ½ dlmakeaa soijakastiketta (ketjap manis)
  • 2 rklpalmusokeria
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna

Lisäksi

  • suola
Tulosta

Asettele kanat uunipellille ja suolaa ne

Paista kanoja 200 asteessa 30min ja valmista sillä aikaa kastike

Mittaa soija ja limemehu pannulle ja anna kiehahtaa

Lisää sekaan Gochujang tahna, valkosipuli sekä sokeri

Anna poreilla miedolla lämmöllä kunnes seos on paksua ja tahmeaa

Nosta kanat uunista ja nosta uunin lämpö 250 asteeseen

Kaada kanat pannulle kastikkeen joukkoon ja sekoita huolella sekaisin

Kaada kanat takaisin uunipellille ja paista uunissa vielä 5min

Tarjoa Coleslawin ja Nuudelien kera

1 kommentti