


Korealaiset siivet – testaa wingsit Korean tyyliin
Korealaiset siivet ovat tulisia ja tahmeita. Kannattaa kokeilla!
Reseptin ainekset
2 annosta
800 g
kanansiipiä
2
limen mehu
2 tl
gochujang-tahnaa
½ dl
soijaa
½ dl
makeaa soijakastiketta (ketjap manis)
2 rkl
palmusokeria
1
valkosipulinkynsi (hienonnettuna)
Lisäksi
suolaa
Korealaiset siivet – ohje:
- Asettele kanat uunipellille ja suolaa ne.
- Paista kanoja 200 asteessa 30 min ja valmista sillä aikaa kastike.
- Mittaa soija ja limemehu pannulle ja anna kiehahtaa.
- Lisää sekaan gochujang-tahna, valkosipuli sekä sokeri.
- Anna poreilla miedolla lämmöllä, kunnes seos on paksua ja tahmeaa.
- Nosta kanat uunista ja nosta uunin lämpö 250 asteeseen.
- Kaada kanat pannulle kastikkeen joukkoon ja sekoita huolella sekaisin.
- Kaada kanat takaisin uunipellille ja paista uunissa vielä 5 min.
- Tarjoa korealaiset siivet esimerkiksi coleslawin ja nuudelien kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat