Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuustotortut – suolainen juusto ja makeat viikunat sopivat täydellisesti yhteen

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Vuohenjuustotortut maistuvat parhaalle uunituoreina. Makean suolaiset ja ihanan lehtevät suupalat valmistuvat helposti valmiista lehtitaikinalevyistä.

23.12.2020
Reseptin ainekset
12 kpl
6
valmista lehtitaikinalevyä sulatettuina (500 g, esim. Pirkka)
1½ dl
viikunahilloa
150 g
vuohenjuustoa (tanko, esim. Soignon)
4
viikunaa
Lisäksi
1
muna voiteluun
unikonsiemeniä

Vuohenjuustotortut valmistuvat näin:

  1. Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Leikkaa taikinalevyt puoliksi, jolloin niistä tulee neliöitä. Tee viillot jokaiseen kulmaan. Jaa viikunahillo neliöiden keskelle.
  2. Leikkaa vuohenjuustotanko ja viikunat viipaleiksi. Laita viipale juustoa hillon päälle ja sulje leivonnainen tähdeksi. Voitele tortut munalla.
  3. Laita jokaisen vuohenjuustotortun keskelle viikunaviipale ja ripottele unikonsiemeniä sakaroille. Paista kypsiksi 10–12 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt