


Vuohenjuustopiiraat
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Lehtevät vuohenjuustopiiraat syntyvät nopeasti valmiista voitaikinasta. Klassinen makuyhdistelmä hurmaa aina uudelleen.
Reseptin ainekset
10 kpl
Pohjat
500 g
voitaikinaa (pakaste)
1 kpl
muna
Täyte
3/4 dl
pestokastiketta
200 g
vuohenjuustoa (kapea tanko, esim. Sainte Maure)
100 g
kirsikkatomaatteja
Lisäksi
1 rkl
tuoretta oreganoa
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamicosiirappia
Sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Ota taikinasta muotilla pyörylöitä. Nosta ne leivinpaperille, uunipellille.
Voitele pyörylät vatkatulla munalla. Levitä päälle pestoa.
Nosta kullekin pyörylälle vuohenjuustoviipale ja pari kirsikkatomaatin puolikasta.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia kauniin värisiksi ja rapeiksi.
Viimeistele piiraat oreganolla. Pirskottele päälle öljyä ja balsamicosiirappia.
Ohje: Mia Uusitalo
Piiraat säilyttävät paremmin muotonsa, kun paistat ne muffinipellin syvennyksissä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat