Vuohenjuustopiiraat

30 min
0
0

Vuohenjuustopiiraat

KA
0
0
Lehtevät vuohenjuustopiiraat syntyvät nopeasti valmiista voitaikinasta. Klassinen makuyhdistelmä hurmaa aina uudelleen.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

Pohjat

  • 500 gvoitaikinaa (pakaste)
  • 1 kplmuna

Täyte

  • 3/4 dlpestokastiketta
  • 200 gvuohenjuustoa (kapea tanko, esim. Sainte Maure)
  • 100 gkirsikkatomaatteja

Lisäksi

  • 1 rkltuoretta oreganoa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 rklbalsamicosiirappia

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan.

Ota taikinasta muotilla pyörylöitä. Nosta ne leivinpaperille, uunipellille.

Voitele pyörylät vatkatulla munalla. Levitä päälle pestoa.

Nosta kullekin pyörylälle vuohenjuustoviipale ja pari kirsikkatomaatin puolikasta.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia kauniin värisiksi ja rapeiksi.

Viimeistele piiraat oreganolla. Pirskottele päälle öljyä ja balsamicosiirappia.

Ohje: Mia Uusitalo

Vinkki!

Piiraat säilyttävät paremmin muotonsa, kun paistat ne muffinipellin syvennyksissä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä