


Tomaateilla täytetty
Vuohenjuusto-tomaattiruissari − pehmeä vuohenjuusto, tomaatti ja pikkelöity punasipuli ovat täydelliset täytteet ruisleivälle
5 min
Mehukkaat tomaatit ja helposti levittyvä vuohenjuusto maistuvat ihanalta ruisleivän päällä. Punasipulin maku kesyyntyy pikkelöitynä.
Reseptin ainekset
4 kpl
4
ruisreissaria
150 g
pehmeää vuohenjuustoa
8
lehteä sydän- tai lehtisalaattia
400 g
tomaattia (eri lajikkeita)
1 dl
pikkelöityä punasipulia (esim. Öljypuun marinoitu punasipuli)
½ tl
mustapippuria
Vuohenjuusto-tomaattiruissari – ohje:
- Voitele leipien molemmat pinnat paksulti vuohenjuustolla.
- Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Poista tomaateista kanta ja leikkaa ne viipaleiksi.
- Paina salaatinlehdet kiinni reissarin pohjapalaan, lado tomaattiviipaleet salaatin päälle ja lusikoi lopuksi pikkelöityä sipulia leiville. Mausta mustapippurilla. Paina kansi kevyesti leivälle.
Vinkki!
Valmista pikkelöity punasipuli itse. Reseptin löydät täältä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat