Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Tomaateilla täytetty

Vuohenjuusto-tomaattiruissari − pehmeä vuohenjuusto, tomaatti ja pikkelöity punasipuli ovat täydelliset täytteet ruisleivälle

5 min

Mehukkaat tomaatit ja helposti levittyvä vuohenjuusto maistuvat ihanalta ruisleivän päällä. Punasipulin maku kesyyntyy pikkelöitynä.

31.10.2024
Reseptin ainekset
4 kpl
4
ruisreissaria
150 g
pehmeää vuohenjuustoa
8
lehteä sydän- tai lehtisalaattia
400 g
tomaattia (eri lajikkeita)
1 dl
pikkelöityä punasipulia (esim. Öljypuun marinoitu punasipuli)
½ tl
mustapippuria

Vuohenjuusto-tomaattiruissari – ohje:

  1. Voitele leipien molemmat pinnat paksulti vuohenjuustolla.
  2. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Poista tomaateista kanta ja leikkaa ne viipaleiksi.
  3. Paina salaatinlehdet kiinni reissarin pohjapalaan, lado tomaattiviipaleet salaatin päälle ja lusikoi lopuksi pikkelöityä sipulia leiville. Mausta mustapippurilla. Paina kansi kevyesti leivälle.

Vinkki!

Valmista pikkelöity punasipuli itse. Reseptin löydät täältä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt