


Pikkelöity punasipuli – helppo ohje, johon palaat yhä uudelleen!
12 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 h 0 min
Pikkelöity punasipuli on todellinen monitoimilisuke, joka tuo raikasta potkua esimerkiksi salaattiin ja hampurilaisten väliin. Pidä jääkaapissa aina valmiina tätä nopeasti valmistuvaa lisuketta!
Reseptin ainekset
3 punasipulia
Liemi
2 dl
vettä
1½ dl
sokeria
1 dl
väkiviinaetikkaa
1 tl
suolaa
1 tl
timjamia
Pikkelöity punasipuli – ohje:
- Kuori, halkaise ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.
- Mittaa kattilaan liemen ainekset.
- Kiehauta, lisää sipulit ja kuumenna kiehuvaksi.
- Purkita ja jäähdytä. Anna pikkelöityjen punasipulien maustua seuraavaan päivään.
Vinkki!
Kokeile myös pikkelöityä fenkolia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat