4(13)
Pikkelöity punasipuli – helppo ohje, johon palaat yhä uudelleen!
Gluteeniton
Vegaaninen
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
12 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 h
Pikkelöity punasipuli on todellinen monitoimilisuke, joka tuo raikasta potkua esimerkiksi salaattiin ja hampurilaisten väliin. Pidä jääkaapissa aina valmiina tätä nopeasti valmistuvaa lisuketta!
17.7.2023
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
3 punasipulia
Liemi
2 dlvettä
1½ dlsokeria
1 dlväkiviinaetikkaa
1 tlsuolaa
1 tltimjamia

Pikkelöity punasipuli – ohje:

  1. Kuori, halkaise ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.
  2. Mittaa kattilaan liemen ainekset.
  3. Kiehauta, lisää sipulit ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Purkita ja jäähdytä. Anna pikkelöityjen punasipulien maustua seuraavaan päivään.

Vinkki!

Kokeile myös pikkelöityä fenkolia.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo