Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuusto-parsarisotto – tähän sitruunan raikastamaan herkkuun ihastut varmasti!

30 min

Vuohenjuusto-parsarisotto tuo lautaselle vehreyttä ja ihania, raikkaita makuja! Sitruunainen, valuva risotto saa herkullisen päivityksen vuohenjuustosta. Kokeile kerran ja jäät koukkuun!

19.3.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Vuohenjuusto-parsarisotto
1 l
kasvislientä
1–2
luomusitruunaa
500 g
vihreää parsaa
2
kevätsipulia
2
salottisipulia
2 rkl
oliiviöljyä
4 dl
risottoriisiä
mustapippuria (myllystä)
50 g
voita
100 g
parmesaania (raastettuna)
200 g
vuohenjuustoa (murusteltuna)

Vuohenjuusto-parsarisotto valmistuu näin:

  1. Kiehauta kasvisliemi ja pidä se lämpimänä.
  2. Raasta yhden sitruunan kuori ja purista mehu. Huuhtaise parsat. Napsauta kovat tyvet pois ja leikkaa suupaloiksi. Hienonna kevätsipulit.
  3. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää riisi ja paista sekoitellen, kunnes se muuttuu hieman kuultavaksi. Lisää pannulle kuumaa kasvislientä kauhallinen kerrallaan. Sekoita, kunnes liemi on imeytynyt riisiin ennen seuraavan kauhallisen lisäämistä.
  4. Lisää loppuvaiheessa parsa ja anna sen kypsyä noin 5 minuuttia.
  5. Mausta risotto mustapippurilla, voilla, sitruunankuorella ja mehulla. Viimeistele parmesaanilla ja vuohenjuustolla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt