Valmista ensin voileipäkakun täyte. Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma. Sekoita tasaiseksi.
Kuutioi hevosen kylmäsavupaisti ja cocktailkurkut, lisää täytteeseen. Hienonna tilli ja punasipulit, lisää täytteeseen.
Mausta täyte dijonsinapilla, raastetulla piparjuurella, suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.
Laita 26 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan pohjalle leivinpaperi.
Leikkaa paahtoleivistä reuna pois. Asettele paahtoleivät irtopohjavuokaan siten, että pohja peittyy. Kostuta leivät lihaliemellä
Jaa täyte neljään osaan. Levitä yksi osa täytettä leipien päälle. Toista seuraavat kerrokset kuten edellä. Viimeiseksi laita paahtoleipäkerros ja kostuta lihaliemellä.
Peitä irtopohjavuoka kelmulla ja anna voileipäkakun tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Siirrä voileipäkakku irtopohjavuoasta tarjoiluvadille.
Vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto joukkoon. Mausta kuorrute sitruunan mehulla ja suolalla. Levitä kuorrute voileipäkakun pinnalle tasaisesti. Koristele kakku Ilona-kukkasalaattiseoksella.