Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Voileipäkakku hevosen kylmäsavupaistilla

24 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 24 h 0 min

Syötävät kukat sopivat hyvin voileipäkakkujen koristeluun.

Reseptin ainekset
10 annosta
1 kg
isoja paahtoleipiä
300 g
kylmäsavustettua hevosta leikkeleenä
200 g
ranskankermaa
400 g
maustamatonta tuorejuustoa
1½ dl
kuohukermaa
190 g
cocktailkurkkuja hienonnettuna (yksi purkillinen)
1 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna
2 kpl
uutta punasipulia
1 rkl
dijonsinappia
1 rkl
tuoretta piparjuurta raastettuna
suolaa ja mustapippuria myllystä
2 dl
lihalientä kostutukseen
Koristeluun
200 g
maustamaton tuorejuusto
1 dl
kuohukermaa
1 rkl
sitruunan mehua
½ tl
suolaa
65 g
Ilona-kukkasalaattiseos (yksi rasia)

Valmista ensin voileipäkakun täyte. Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma. Sekoita tasaiseksi.

Kuutioi hevosen kylmäsavupaisti ja cocktailkurkut, lisää täytteeseen. Hienonna tilli ja punasipulit, lisää täytteeseen.

Mausta täyte dijonsinapilla, raastetulla piparjuurella, suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.

Laita 26 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan pohjalle leivinpaperi.

Leikkaa paahtoleivistä reuna pois. Asettele paahtoleivät irtopohjavuokaan siten, että pohja peittyy. Kostuta leivät lihaliemellä

Jaa täyte neljään osaan. Levitä yksi osa täytettä leipien päälle. Toista seuraavat kerrokset kuten edellä. Viimeiseksi laita paahtoleipäkerros ja kostuta lihaliemellä.

Peitä irtopohjavuoka kelmulla ja anna voileipäkakun tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Siirrä voileipäkakku irtopohjavuoasta tarjoiluvadille.

Vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto joukkoon. Mausta kuorrute sitruunan mehulla ja suolalla. Levitä kuorrute voileipäkakun pinnalle tasaisesti. Koristele kakku Ilona-kukkasalaattiseoksella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt