Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Voikreemi – kestävä vaihtoehto kakun kuorrutteeksi ja täytteeksi

Voikreemi on klassinen valinta täytekakun tai kuppikakkujen kuorrutteeksi, mutta se sopii mainiosti myös kakun tai kääretortun täytteeseen. Voikreemikuorrutus jähmettyy hyvin ja pitää muotonsa pitkään.

9.5.2023
Reseptin ainekset
Voikreemi
200 g
voita
4 dl
tomusokeria
1 rkl
kylmää maitoa
1 tl
vaniljasokeria

Voikreemi – ohje:

  1. Vaahdota voi vaaleaksi vaahdoksi.
  2. Lisää tomusokeria vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes seos on kuohkean vaaleaa.
  3. Lisää kylmä maito ja vatkaa vielä muutaman minuutin ajan, kunnes seos on kuohkean sileää.
  4. Lisää mausteeksi vaniljasokeria.

Vinkit!

  • Voikreemi käy esimerkiksi eteerisen kauniiseen kuivakukkakakkuun, jonka sisällä on vadelmahilloa ja lime-pistaasimoussea. Voikreemikuorrutuksen päälle painellaan prässättyjä kukkia. Katso kuivakukkakakun ohje täältä!
  • Kinuskikreemin saat vaahdottamalla 200 g voita ja 2 dl tomusokeria. Vatkaa joukkoon 2 dl valmista kinuskikastiketta ja anna jähmettyä jääkaapissa 20 minuuttia ennen käyttöä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt