


Viktorian kiisseli
1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Viktorian kiisseli eli Viktorian riisi on kylmänä tarjottava jouluinen jälkiruoka. Kermainen riisipuuro maustetaan sitruunalla ja marsipaanilla.
Reseptin ainekset
10 annosta
Viktorian kiisseli
2 dl
puuroriisiä
15 dl
kevytmaitoa
1
vaniljatanko
1 ½ dl
sokeria
½ tl
suolaa
1
sitruuna
3 dl
kuohukermaa
100 g
marsipaania
Viktorian kiisseli – ohje:
- Keitä riisistä ja maidosta halkaistun vaniljatangon kanssa löysä riisipuuro. (Ohjeen puuroon löydät puuroriisipaketin kyljestä.)
- Mausta puuro sokerilla, suolalla, sitruunanmehulla ja sitruunan raastetulla kuorella. Jäähdytä puuro.
- Lisää sekaan vaahdotettu kerma ja murennettu tai raastettu marsipaani. Tarjoa Viktorian kiisseliä rusinasopan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat