Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Viktorian kiisseli

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Viktorian kiisseli eli Viktorian riisi on kylmänä tarjottava jouluinen jälkiruoka. Kermainen riisipuuro maustetaan sitruunalla ja marsipaanilla.

14.7.2005
Reseptin ainekset
10 annosta
Viktorian kiisseli
2 dl
puuroriisiä
15 dl
kevytmaitoa
1
vaniljatanko
1 ½ dl
sokeria
½ tl
suolaa
1
sitruuna
3 dl
kuohukermaa
100 g
marsipaania

Viktorian kiisseli – ohje:

  1. Keitä riisistä ja maidosta halkaistun vaniljatangon kanssa löysä riisipuuro. (Ohjeen puuroon löydät puuroriisipaketin kyljestä.)
  2. Mausta puuro sokerilla, suolalla, sitruunanmehulla ja sitruunan raastetulla kuorella. Jäähdytä puuro.
  3. Lisää sekaan vaahdotettu kerma ja murennettu tai raastettu marsipaani. Tarjoa Viktorian kiisseliä rusinasopan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt