Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Viinimarjamehu mehumaijalla

2 h 0 min

Viinimarjamehu syntyy näpsäkästi, kun apuna on mehumaija. Mehu maistuu niin kesähelteillä kuin talven pakkasilla. Voit käyttää mehun tekemiseen punaisia tai mustia viinimarjoja.

23.4.2012
Reseptin ainekset
Mehu mehumaijalla
2 kg
punaisia tai mustia viinimarjoja (n. 4 l)
500 g
sokeria

Mehu mehumaijalla:

  1. Laita mehumaijan alakattilaan vettä ja kuumenna se kiehuvaksi.
  2. Aseta marjat mehumaijan ritiläosaan kerroksittain vuorotellen sokerin kanssa, niin että alimmaisena ja päällimmäisenä on kerros marjoja.
  3. Sulje kansi ja anna marjojen mehustua noin 20 minuuttia. Ota ensimmäinen erä mehua ja kaada se mehustettavien marjojen päälle.
  4. Mehusta marjoja mehumaijassa noin tunnin ajan tai kunnes ne ovat kokonaan vaalenneet.
  5. Ota letkusta mehu suoraan puhdistettuihin pulloihin.
  6. Jäähdytä viinimarjamehu ja sulje korkit.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt