Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Nopeasti valmista

Viikuna-uunifetapasta – paahteisen makean viikunan ja kirpeän suolaisen fetan liitto on lähes pyhä, niin hyvältä se maistuu

25 min

Uunifetapasta tehdään nyt viikuinoista! Viikunat paahtuvat uunissa ihanan makeiksi. Viimeistele pasta saksanpähkinä-timjamiripotteella.

28.10.2024
Reseptin ainekset
4
4
viikunaa
200 g
fetajuustoa (pala)
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
½ tl
mustapippuria (rouhittua)
300 g
pastaa (spagetti)
1 dl
saksanpähkinöitä
¼ rku
timjamia

Viikuna-uunifetapasta – ohje:

  1. Lohko viikunat uunivuokaan. Lisää keskelle fetajuusto. Valuta kaikkien ainesten päälle oliiviöljy, balsamiviinietikka, hunaja ja mustapippuri. Paahda 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
  2. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä.
  3. Hienonna saksanpähkinät ja timjami veitsellä ja sekoita keskenään.
  4. Lisää uunivuokaan 1–2 dl pastan keitinvettä ja soseuta feta haarukalla. Lisää keitetty pasta ja sekoita. Ohenna tarvittaessa keitinvedellä.
  5. Viimeistele viikuna-uunifetapasta hienonnetuilla pähkinöillä ja timjamilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt