5(2)
Vietnamilaiset tofuleivät
Kasvis
Vegaaninen
20 min
Vegaaniset vietnamilaiset tofuleivät sisältävät raikkaan mausteista porkkanasalaattia ja herkulliseksi paistettua tofua. Olisiko tässä päivän lounas?
10.2.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kplsämpylää (ruis tai täysjyvä)
Täyte
200 gporkkanaa
1/3 tlsuolaa
1-2 kplkevätsipulia (vartta)
1/2 kpltuoretta chiliä
2 rklseesaminsiemeniä
2 rklriisiviinietikkaa
1 rkllimettimehua
1/2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
1 rklrypsiöljyä
250 gtofua (maustettua, esim. yrtti)
1 rklrypsiöljyä
20 gsalaattia (muutama lehti)

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Mausta raaste suolalla ja anna seistä viitisen minuuttia huoneenlämmössä.

Huuhtele ja suikaloi kevätsipuli. Huuhtele ja silppua chili.

Yhdistä porkkanaraaste, sipuli- ja chilisilppu, riisiviinietikka, limettimehu, öljy ja korianteri. Tarkista maku.

Paista tofuviipaleet pannulla öljyssä kauniin värisiksi.

Halkaise sämpylät ja täytä ne porkkana-sipuliseoksella, tofuviipaleilla ja salaatilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo