Maku

Vietnamilaiset tofuleivät

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Vegaaniset vietnamilaiset tofuleivät sisältävät raikkaan mausteista porkkanasalaattia ja herkulliseksi paistettua tofua. Olisiko tässä päivän lounas?
KA
VE
5
0
Julkaistu: 10.2.2015


Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplsämpylää (ruis tai täysjyvä)

Täyte

  • 200 gporkkanaa
  • 1/3 tlsuolaa
  • 1-2 kplkevätsipulia (vartta)
  • 1/2 kpltuoretta chiliä
  • 2 rklseesaminsiemeniä
  • 2 rklriisiviinietikkaa
  • 1 rkllimettimehua
  • 1/2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 250 gtofua (maustettua, esim. yrtti)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 20 gsalaattia (muutama lehti)
Tulosta
Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Mausta raaste suolalla ja anna seistä viitisen minuuttia huoneenlämmössä.
Huuhtele ja suikaloi kevätsipuli. Huuhtele ja silppua chili.
Yhdistä porkkanaraaste, sipuli- ja chilisilppu, riisiviinietikka, limettimehu, öljy ja korianteri. Tarkista maku.
Paista tofuviipaleet pannulla öljyssä kauniin värisiksi.
Halkaise sämpylät ja täytä ne porkkana-sipuliseoksella, tofuviipaleilla ja salaatilla.
MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »