


Vietnamilaiset tofuleivät
20 min
Vegaaniset vietnamilaiset tofuleivät sisältävät raikkaan mausteista porkkanasalaattia ja herkulliseksi paistettua tofua. Olisiko tässä päivän lounas?
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
sämpylää (ruis tai täysjyvä)
Täyte
200 g
porkkanaa
1/3 tl
suolaa
1-2 kpl
kevätsipulia (vartta)
1/2 kpl
tuoretta chiliä
2 rkl
seesaminsiemeniä
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
limettimehua
1/2 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
1 rkl
rypsiöljyä
250 g
tofua (maustettua, esim. yrtti)
1 rkl
rypsiöljyä
20 g
salaattia (muutama lehti)
Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Mausta raaste suolalla ja anna seistä viitisen minuuttia huoneenlämmössä.
Huuhtele ja suikaloi kevätsipuli. Huuhtele ja silppua chili.
Yhdistä porkkanaraaste, sipuli- ja chilisilppu, riisiviinietikka, limettimehu, öljy ja korianteri. Tarkista maku.
Paista tofuviipaleet pannulla öljyssä kauniin värisiksi.
Halkaise sämpylät ja täytä ne porkkana-sipuliseoksella, tofuviipaleilla ja salaatilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat