Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nyt tulee sillitön silli – tämä kalapöydän vegeherkku lyö sinut ällikällä!

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Vegaaninen silli näyttää hämmästyttävän paljon silliltä! Sinappikastikkeessa uiskenteleva munakoisosilli on helppo tehdä ja mikä parasta, se myös tuoksuu hyvältä.

9.11.2018
Reseptin ainekset
6
Vegaaninen silli
1
munakoiso (keskikokoinen)
2 dl
kaurakermaa
1 dl
vegaanista majoneesia
3 rkl
kokojyväsinappia
2 tl
etikkaa
¼ tl
valkopippuria
1 dl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1 dl
ruohosipulia (silputtuna)
suolaa (maun mukaan)

Vegaaninen silli munakoisosta – ohje:

  1. Pilko keskikokoinen munakoiso sillin kokoisiksi eli noin 1×5 cm suikaleiksi.
  2. Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä munakoisopaloja noin 5 minuuttia. Varo, ettet keitä liian kauan, jottei paloista tule löysiä. Kaada palat siivilään jäähtymään.
  3. Sekoita kulhossa kaurakerma, vegemajoneesi, sinappi, etikka, valkopippuri, tilli, ruohosipuli ja tarvittaessa myös hieman suolaa. Maistele ja lisää tarvittaessa mausteita.
  4. Sekoita jäähtyneet munakoisosuikaleet kastikkeeseen. Nosta vegaaninen silli jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt