


Nyt tulee sillitön silli – tämä kalapöydän vegeherkku lyö sinut ällikällä!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Vegaaninen silli näyttää hämmästyttävän paljon silliltä! Sinappikastikkeessa uiskenteleva munakoisosilli on helppo tehdä ja mikä parasta, se myös tuoksuu hyvältä.
Reseptin ainekset
6
Vegaaninen silli
1
munakoiso (keskikokoinen)
2 dl
kaurakermaa
1 dl
vegaanista majoneesia
3 rkl
kokojyväsinappia
2 tl
etikkaa
¼ tl
valkopippuria
1 dl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1 dl
ruohosipulia (silputtuna)
suolaa (maun mukaan)
Vegaaninen silli munakoisosta – ohje:
- Pilko keskikokoinen munakoiso sillin kokoisiksi eli noin 1×5 cm suikaleiksi.
- Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä munakoisopaloja noin 5 minuuttia. Varo, ettet keitä liian kauan, jottei paloista tule löysiä. Kaada palat siivilään jäähtymään.
- Sekoita kulhossa kaurakerma, vegemajoneesi, sinappi, etikka, valkopippuri, tilli, ruohosipuli ja tarvittaessa myös hieman suolaa. Maistele ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Sekoita jäähtyneet munakoisosuikaleet kastikkeeseen. Nosta vegaaninen silli jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat