Nyt tulee sillitön silli – tämä kalapöydän vegeherkku lyö sinut ällikällä!

50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Vegaaninen silli näyttää hämmästyttävän paljon silliltä! Sinappikastikkeessa uiskenteleva munakoisosilli on helppo tehdä ja mikä parasta, se myös tuoksuu hyvältä.
KA
VE
4.5
2


Ainekset (6)

Vegaaninen silli

  • 1munakoiso (keskikokoinen)
  • 2 dlkaurakermaa
  • 1 dlvegaanista majoneesia
  • 3 rklkokojyväsinappia
  • 2 tletikkaa
  • ¼ tl valkopippuria
  • 1 dltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1 dlruohosipulia (silputtuna)
  • suolaa (maun mukaan)
Tulosta

Vegaaninen silli tehdään näin:

  1. Pilko keskikokoinen munakoiso sillin kokoisiksi eli noin 1×5 cm suikaleiksi.
  2. Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä munakoisopaloja noin 5 minuuttia. Varo, ettet keitä liian kauan, jottei paloista tule löysiä. Kaada palat siivilään jäähtymään.
  3. Sekoita kulhossa kaurakerma, vegemajoneesi, sinappi, etikka, valkopippuri, tilli, ruohosipuli ja tarvittaessa myös hieman suolaa. Maistele ja lisää tarvittaessa mausteita.
  4. Sekoita jäähtyneet munakoisosuikaleet kastikkeeseen. Nosta vegaaninen silli jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
MITÄ PIDIT?
4.5
2 kommenttia