Hurmaava valkosuklaa-omenapiirakka – kokeile, maista ja ihastu!
50 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
30 minValkosuklaa-omenapiirakka on täyteläinen, ihanan mehevä ja uskomattoman vastustamaton herkkupala! Reilusti omenainen piirakka on helppo tehdä. Ohjeellamme syntyy kokonainen pellillinen piirakkaa, jolloin siitä on helppo leikata sopivia suupaloja.
KA
3.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 12.9.2013

Hurmaava valkosuklaa-omenapiirakka – kokeile, maista ja ihastu!
Reseptin ainekset
Pohja
- 5 dlpiimää
- 1 dlrypsiöljyä
- 3 dlsokeria
- 8 dlvehnäjauhoja
- 1 ½ tlruokasoodaa
- 2 tlkanelia
Täyte
- 1 lomenakuutioita
- ½ dlfariinisokeria
- 100 gvalkosuklaata
- 2 dlsaksanpähkinöitä
Päälle
- tomusokeria
Valkosuklaa-omenapiirakka valmistuu näin:
- Valmista täyte. Kuori omenat halutessasi ja kuutioi ne. Sekoita joukkoon fariinisokeri.
- Sekoita piimä, öljy ja sokeri. Lisää kuivat aineet ja sekoita. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Levitä omenakuutiot taikinan päälle. Rouhi valkosuklaa ja pähkinät ja ripottele ne omenien päälle.
- Paista 225-asteisen uunin alatasolla 25–30 minuuttia.
- Koristele piirakka tomusokerilla ennen tarjoilua.

Omenakakku, joka räjäyttää tajuntasi – pinnalta rapea, sisältä tahmea ja täydellisen helppo
Maku

Amerikkalainen omenapiirakka – Amerikan suosituin klassikkoleivonnainen hurmaa sinutkin
Maku

Omenapiirakka – rakastettu klassikko täynnä makua
Maku

Omenaruusupiirakka – syksyn kaunein herkku, joka lumoaa jokaisen
Maku

Omenapiirakka-jäätelökakku
Maku

Pähkinä-omenakakku – omppua kahdessa kerroksessa, päällä koreilemassa ja taikinassa mehevöittämässä
Kotivinkki

Normandialainen omenapiirakka – ranskalaisklassikko saa hurmaavan makunsa calvadoksesta
Maku

Paras omenapiirakka – satokauden mehevin herkku täynnä makua
Maku