3,3(27)
Hurmaava valkosuklaa-omenapiirakka – kokeile, maista ja ihastu!
Kasvis
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Valkosuklaa-omenapiirakka on täyteläinen, ihanan mehevä ja uskomattoman vastustamaton herkkupala! Reilusti omenainen piirakka on helppo tehdä. Ohjeellamme syntyy kokonainen pellillinen piirakkaa, jolloin siitä on helppo leikata sopivia suupaloja.
12.9.2013
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
Pohja
5 dlpiimää
1 dlrypsiöljyä
3 dlsokeria
8 dlvehnäjauhoja
1 ½ tlruokasoodaa
2 tlkanelia
Täyte
1 lomenakuutioita
½ dlfariinisokeria
100 gvalkosuklaata
2 dlsaksanpähkinöitä
Päälle
tomusokeria

Valkosuklaa-omenapiirakka valmistuu näin:

  1. Valmista täyte. Kuori omenat halutessasi ja kuutioi ne. Sekoita joukkoon fariinisokeri.
  2. Sekoita piimä, öljy ja sokeri. Lisää kuivat aineet ja sekoi­ta. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Levitä omenakuutiot taikinan päälle. Rouhi valkosuklaa ja pähkinät ja ripottele ne omenien päälle.
  4. Paista 225-asteisen uunin alatasolla 25–30 minuuttia.
  5. Koristele piirakka tomusokerilla ennen tarjoilua.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo