Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaamoussella täytetyt suklaamunat villitsevät! Ihanan makea töhnämuna vie kielen menneessään

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Ihanan makea valkosuklaamoussella täytetty suklaamuna on juuri sopivasti överi pääsiäisherkku! Kokeile helppoa reseptiä ja valmista täytetyt suklaamunat pääsiäisen herkkupöytään.

Reseptin ainekset
10 annosta
Töhnämuna
100 g
valkosuklaata
200 g
tuorejuustoa
2 rkl
sitruunamehua
0,5 dl
sokeria
2 kpl
kananmunanvalkuaisia
1 tl
vaniljasokeria
10 kpl
suklaamunia

Täytetyt suklaamunat – ohje:

  1. Sulata valkosuklaa. Paras tapa sulattaa valkosuklaa on tehdä se mikrossa, mutta älä sekoita suklaata lusikalla ja sulata vain vähän aikaa kerrallaan.
  2. Vatkaa sula suklaa tuorejuustoon vähän kerrallaan. Lisää joukkoon sitruunamehu.
  3. Vatkaa valkuaiset ja sokerit vaahdoksi.
  4. Sekoita ensin puolet valkuaisvaahdosta ensin valkosuklaaseokseen, vasta sen jälkeen loput.
  5. Kuori suklaamunat ja poista niistä yläosa. Pursota täyte töhnämuniin ja laita ne jääkaappiin asettumaan mieluiten seuraavaan päivään, vähintään kuitenkin kahdeksi tunniksi.

Vinkki!

Kurkkaa myös toinen suosittu reseptimme: näiden töhnämunien keskeltä paljastuu hauska mangokeltuainen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt