Maku

Valkosuklaamoussetäytteiset pääsiäismunat

2 h 15 min
4.7
0

Valkosuklaamoussetäytteiset pääsiäismunat

Pääsiäisen parhaat yllätysmunat
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 100 gvalkosuklaata
  • 200 gtuorejuustoa
  • 2 rklsitruunamehua
  • 0,5 dlsokeria
  • 2 kplkananmunanvalkuaisia
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 10 kplsuklaamunia

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Sulata valkosuklaa. Paras tapa sulattaa valkosuklaa on tehdä se mikrossa, mutta älä sekoita suklaata lusikalla ja sulata vain vähän aikaa kerrallaan.

Vatkaa sula suklaa tuorejuustoon vähän kerrallaan. Lisää joukkoon sitruunamehu.

Vatkaa valkuaiset ja sokerit vaahdoksi.

Sekoita puolet valkuaisvaahdosta ensin valkosuklaaseokseen ja vasta sen jälkeen loput.

Kuori suklaamunat ja poista niistä yläosa. Pursota täyte muniin ja laita ne jääkaappiin asettumaan mieluiten seuraavaan päivään. Vähintään kuitenkin kahdeksi tunniksi.

MITÄ PIDIT?
4.7
Katso myös nämä