


Valkosuklaamoussella täytetyt suklaamunat villitsevät! Ihanan makea töhnämuna vie kielen menneessään
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Ihanan makea valkosuklaamoussella täytetty suklaamuna on juuri sopivasti överi pääsiäisherkku! Kokeile helppoa reseptiä ja valmista täytetyt suklaamunat pääsiäisen herkkupöytään.
Reseptin ainekset
10 annosta
Töhnämuna
100 g
valkosuklaata
200 g
tuorejuustoa
2 rkl
sitruunamehua
0,5 dl
sokeria
2 kpl
kananmunanvalkuaisia
1 tl
vaniljasokeria
10 kpl
suklaamunia
Täytetyt suklaamunat – ohje:
- Sulata valkosuklaa. Paras tapa sulattaa valkosuklaa on tehdä se mikrossa, mutta älä sekoita suklaata lusikalla ja sulata vain vähän aikaa kerrallaan.
- Vatkaa sula suklaa tuorejuustoon vähän kerrallaan. Lisää joukkoon sitruunamehu.
- Vatkaa valkuaiset ja sokerit vaahdoksi.
- Sekoita ensin puolet valkuaisvaahdosta ensin valkosuklaaseokseen, vasta sen jälkeen loput.
- Kuori suklaamunat ja poista niistä yläosa. Pursota täyte töhnämuniin ja laita ne jääkaappiin asettumaan mieluiten seuraavaan päivään, vähintään kuitenkin kahdeksi tunniksi.
Vinkki!
Kurkkaa myös toinen suosittu reseptimme: näiden töhnämunien keskeltä paljastuu hauska mangokeltuainen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat