Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaa-mansikkakakku

12 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 12 h 0 min

Valkosuklaa-mansikkakakku saa rapean pohjan voileipäkekseistä ja kookoshiutaleista. Täytteessä yhdistyvät valkosuklaa, tuorejuusto ja vispikerma. Onko tässä uusi kesäsuosikkisi?

1.9.2007
Reseptin ainekset
12 annosta
Kakkupohja
200 g
voileipäkeksejä
2 dl
kookoshiutaleita
125 g
voita
Täyte
200 g
valkosuklaata
2 kpl
munaa
400 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 1/2 dl
sokeria
3 dl
vispikermaa (rasvaa 38 %)
Tarjoiluun
5 dl
mansikoita

Valkosuklaa-mansikkakakku – ohje:

  1. Vuoraa irtopohjaisen Ø 24 cm kakkuvuoan pohja leivinpaperilla.
  2. Murskaa keksit muruiksi ja sekoita niiden joukkoon kookoshiutaleet ja sulatettu rasva. Painele seos tasaisesti leivinpaperille kakun pohjaksi.
  3. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Erota munista valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita tuorejuusto, keltuaiset, sokeri ja sulatettu valkosuklaa tasaiseksi massaksi.
  4. Vatkaa valkuaiset ja kerma eri kulhoissa vaahdoiksi. Lisää suklaaseokseen ensin kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle. Peitä valkosuklaa-mansikkakakku huolellisesti ja nosta pakastimeen vähintään vuorokaudeksi.
  5. Nosta valkosuklaa-mansikkakakku sulamaan noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Koristele kakku tuoreilla mansikoilla.

Kakkupohja kovettuu pakastimessa, joten sen leikkaamiseen oiva väline on sahalaitainen kakkulapio tai leipäveitsi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt