Maku

Kirpsakka ja kerta kaikkiaan vastustamaton! Vadelmavinaigrette on valintasi, jos kaipaat salaattiisi uudenlaista raikkautta

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Vadelmavinaigrette on ihanan raikas lisä salaatteihin. Vinaigreten voit valmistaa myös tyrnistä, lakasta tai puolukasta. Kastike säilyy jääkaapissa noin kuukauden.
GL
VE
3.4
1


Ainekset (10 annosta)

  • 1 salottisipuli
  • 1 dlruokaöljyä
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 1 dlbalsamiviinietikkaa (valkoista)
  • 3 rklhunajaa
  • 1½ dlvadelmia
Tulosta

Vadelmavinaigrette valmistetaan näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia hetki kattilassa öljytilkassa, rouhi päälle suolaa ja pippuria.
  2. Kaada kulhoon loput öljystä, balsamico, hunaja, vadelmat ja kuullotetut sipulit.
  3. Soseuta tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Kaada vadelmavinaigrette kauniiseen purkkiin.
MITÄ PIDIT?
3.4
1 kommentti