


Kirpsakka ja kerta kaikkiaan vastustamaton! Vadelmavinaigrette on valintasi, jos kaipaat salaattiisi uudenlaista raikkautta
30 min
Vadelmavinaigrette on ihanan raikas lisä salaatteihin. Vinaigreten voit valmistaa myös tyrnistä, lakasta tai puolukasta. Kastike säilyy jääkaapissa noin kuukauden.
Reseptin ainekset
10 annosta
1
salottisipuli
1 dl
ruokaöljyä
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 dl
balsamiviinietikkaa (valkoista)
3 rkl
hunajaa
1½ dl
vadelmia
Vadelmavinaigrette valmistetaan näin:
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia hetki kattilassa öljytilkassa, rouhi päälle suolaa ja pippuria.
- Kaada kulhoon loput öljystä, balsamico, hunaja, vadelmat ja kuullotetut sipulit.
- Soseuta tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Kaada vadelmavinaigrette kauniiseen purkkiin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat