Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirpsakka ja kerta kaikkiaan vastustamaton! Vadelmavinaigrette on valintasi, jos kaipaat salaattiisi uudenlaista raikkautta

30 min

Vadelmavinaigrette on ihanan raikas lisä salaatteihin. Vinaigreten voit valmistaa myös tyrnistä, lakasta tai puolukasta. Kastike säilyy jääkaapissa noin kuukauden.

11.6.2020
Reseptin ainekset
10 annosta
1
salottisipuli
1 dl
ruokaöljyä
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 dl
balsamiviinietikkaa (valkoista)
3 rkl
hunajaa
1½ dl
vadelmia

Vadelmavinaigrette valmistetaan näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia hetki kattilassa öljytilkassa, rouhi päälle suolaa ja pippuria.
  2. Kaada kulhoon loput öljystä, balsamico, hunaja, vadelmat ja kuullotetut sipulit.
  3. Soseuta tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Kaada vadelmavinaigrette kauniiseen purkkiin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt