3,4(8)
Kirpsakka ja kerta kaikkiaan vastustamaton! Vadelmavinaigrette on valintasi, jos kaipaat salaattiisi uudenlaista raikkautta
Gluteeniton
Vegaaninen
30 min
Vadelmavinaigrette on ihanan raikas lisä salaatteihin. Vinaigreten voit valmistaa myös tyrnistä, lakasta tai puolukasta. Kastike säilyy jääkaapissa noin kuukauden.
11.6.2020
 |
Maku
Reseptin ainekset
10 annosta
1 salottisipuli
1 dlruokaöljyä
¼ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria
1 dlbalsamiviinietikkaa (valkoista)
3 rklhunajaa
1½ dlvadelmia

Vadelmavinaigrette valmistetaan näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia hetki kattilassa öljytilkassa, rouhi päälle suolaa ja pippuria.
  2. Kaada kulhoon loput öljystä, balsamico, hunaja, vadelmat ja kuullotetut sipulit.
  3. Soseuta tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Kaada vadelmavinaigrette kauniiseen purkkiin.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo