Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vadelmatiramisu – klassikkojälkkärin valkosuklainen versio valmistuu pakastevadelmista

2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min

Vadelmatiramisun voi tehdä jo edellisenä päivänä jääkaappiin. Pähkinöiden lisääminen kannattaa jättää h -hetkeen, jotta ne säilyttävät rouskuvan rakenteensa.

4.2.2022
Reseptin ainekset
4–6 annosta
12
savoiardi-keksiä
3 dl
kotimaisia pakastevadelmia sulatettuna
1 rkl
sokeria
120 g
valkosuklaata
500 g
mascarponejuustoa
1 dl
suolattomia, kuorittuja pistaasipähkinöitä

Vadelmatiramisu valmistuu näin:

  1. Lado keksit vieri viereen suorakaiteen muotoisen vuoan pohjalle. Sekoita sokeri vadelmiin. Lusikoi vadelmat ja vadelmista irronnut mehu keksien päälle.
  2. Sulata valkosuklaa mikrossa tai kattilassa vesihauteessa. Notkista mascarpone vatkaimella. Yhdistä suklaasula ja mascarpone koko ajan vatkaten. Levitä seos vadelmien päälle tasaiseksi kerrokseksi. Anna tiramisun vetäytyä kylmässä vähintään 2 tuntia.
  3. Rouhi pistaasit veitsellä. Ripottele rouhe vadelmatiramisun pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt