Vadelmasima
24 h 15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
24 h Mielettömän kauniin värinen, raikas ja kesäinen vadelmasima on jokaisen simasuun suosikki.
GL
KA
LA
MA
MU
4.3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 12.7.2016

Vadelmasima
Reseptin ainekset (14 annosta)
- 7 lvettä
- 700 gvadelmia
- 800 gsokeria
- 1/2 tlhiivaa (sormenpään kokoinen pala)
Keitä vesi isossa kattilassa, lisää sokeri sekä vadelmat ja kiehauta. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja lisää hiiva, sekoita.
Anna siman olla huoneenlämmössä puoli vuorokautta ja sen jälkeen siivilöi ja pullota juoma. Säilö jääkaappiin.
Juoma on valmista juotavaksi seuraavana päivänä ja säilyy hyvänä pari päivää.
Raikas limettisima
Maku

Hunajasima
Maku

Sima
Maku

Munkkien paisto ja parhaat munkkireseptit – katso ohjeet, joilla onnistut varmasti!

Sitruunamunkit – nämä vappupöydän sokeriset herkut viedään käsistä!
Maku

Nopeat rahkamunkit – täydelliset vappuherkut valmistuvat ilman kohotusta ja odottelua
Maku

Tippaleipä – kurkkaa klassikkoherkun resepti ja tee tippaleivät itse!
Maku

Rosetit – tippaleipää helpompi vappuherkku!
Maku